Anne_olmakk Tuu66laaaayyy55 benim çok zor geçiyor yA bugün doktora gittim doğum pozisyonu almış dedi öyle olujca ayakları ile kaburga kemiğimi itiyo nefes bile alamaz oldum sırt ve kaburga kemiği agrısından 😞
Cennet-polat Berfin3 herkese ediyorum acilmam olmuyor hala sancimin daha sık olmasını bekliyoruz rabbim hepimize yardım etsin insAllah
ozgeakkaya Gulsah21 Çok zor oluyor ya kalkıp halletmem gereken bir sürü iş beni bekliyor kalkmaya mecalim olmuyor birde kızım var 21 aylık ilgi bekliyor umarım gecer zamanla bu halsizlik 🙏🏻
NursiMa1802 rabiamustafa Rabbım yavrularımızı saglık sıhhatle kucagımıza almayı ve hayırlı evlatlar olmasını nasip etsin(ilk gebeligim çok heyecanlıyım) 🌺🥳
rabiamustafa NursiMa1802 Amin canım inşallah🙏(benimde ilk bebeğim hemde ne heyecan günler hiç geçmiyo sanki ) cinsiyet ne sizin?
Kderdenzmsl Insanne zorlu ilk 3 aydan sonra şimdi herşey yolunda çok şükür 🤲 kızım olucak Allah’ın izniyle
MertEgem2241 Kderdenzmsl oğluşum evet 🥰 iyi gidiyo cok şükür bol hareketli 🤗 ikinci oğluşum sizde durumlar nasıl kız mı bebiş
[silindi] Gizemturanli benim 12+5 canım geç döllenme olmuş benim ki 18 mayıs son adet tarihim olmasına rağmen sanki 24 mayısta olmuşum gibi devam ediyoruz 🤷🏼♀️ Sizin kaçıncı haftanızz 😅
Duygulu35 Anne_olmakk aynen doğru söylüyor sun canım çok sagol inşallah sağ salim kucağımıza alırız 🤲💙