Milkshakee Deros benimde akşama kadar çok iyiydi de karın ağrısı ve ishal yaşıyorum şuan neden hiç bı bilgim yok geçmesini bekliyorum kaç saattir umarım geçer🙏 onun dışında iyiyiz🤍
Deros Milkshakee karın ağrısı bende de var ama çok şükür ishal durumu yok genelde doğum yaklaşınca bağırsaklar temizlermiş kendini ama doktora sormakta fayda var 😇
Semanurelkun _Hayalim- Allah yardımcımız olsun 😟 Hiçbir şey canım çekmiyor, hiçbir şey de hafifletmiyor. Mide bulantısı ilacı soracağım doktoruma🥺
Semanurelkun Setenay94 yakın sayılırız 6+1 bende😍 Ultrasona girdiniz mi? Nasıl geçiyor mide bulantılarınız falan😌
Busraferdi7 Htc_gul pazartesi günü inşallah nasip olursa gideceğiz özel hastaneye gidiyorum genelde tahmin yürütüyorlar bakalım bizim de söyleyecek mi doktorumuz 😊
Htc_gul Busraferdi7 Ben kurtköyde özel hastaneye gidiyorum. Doktorum bir şey demedi. Ben kız tahmin ediyorum ama hayırlısı neyse o olsun sağlıklı olsun da 🤗🌺
Sahsenem2021 Gulsah94 bebek oynarken canım acımıyor. Kasık ağrılarım benimde oluyor doktorum normal olabilceğini söyledi.. Ağrı girince dinlenince geçiyorsa sorun yok dedi
[silindi] Clementinee aramızda 1 gün varmışş yprumu bir gün önce yapmışsın püü 😅😅😅 bende 18 mayısım ama geç döllenme olmuş 24 mayısta adet olmuşum gibi sayıyoruz 😅😅😅
Tuu66laaaayyy55 Anne_olmakk çok şükür iyi suan ya sadece bir kasıntı çok zorluyor beni birde gece uykusuzluk senin nasıl canmm
Anne_olmakk Tuu66laaaayyy55 benim çok zor geçiyor yA bugün doktora gittim doğum pozisyonu almış dedi öyle olujca ayakları ile kaburga kemiğimi itiyo nefes bile alamaz oldum sırt ve kaburga kemiği agrısından 😞