Happysmile33 Nihal_04 evet bendede öyle olmuştu tam 10 gün kala şiddetli kramplar girmişti karnıma özellikle geceleri oluyordu
Afifeelif Nihal_04 olabilir ama işte maalesef adete 1 2gün kalasıya kadar bekleyin sonra da kan verin inşallah gebesinizdir. Bende aynı şekilde beklemedeyim🥰🤲🏻
Nihal_04 Afifeelif yok aynen ümitlenmk istiyorum o yüzden düşünmemek istiyorum çünkü 1 17 haftalık ikiz gebelik kaybım oldu ondan sonra da kimyasal gebelik yaşadım biraz korkukuym
Domdom Bfduam adet oldum canım bugün 2 gün erken geldi baya belirti yaşadım ama bir daha ki sefere inşallah 🤲🏻 sen de durumlar ne alemde
ZeynepDK Bfduam benimde öyle bir hafta önce çatlatma iğnesi vuruldum . Bugün karnımın alt kısmında kramp ve sancı oluyor oturamiyorum batma Baski oluyor
Bfduam ZeynepDK sanki aşağı çekiliyor gibi sol bacağa vuran.alt kasıklarda içerde derin sızı gibi ve gaz di mi?
Bfduam Domdom bi dahaki aya inş canım. Nasipten ötesi yok. Belirtiler adete benzer oldugjndan haklısın olsada bilemiyor insan. Bende batı bekliyorum daha var 11 gun kadar.
Bfduam ZeynepDK canım benim bu bahs ettiğim belirti bugün yok kesildi sayılır. Yumurtlama haftasında oldu. Süreçle mi alakalı, inş hayırlı habere mi bilsek keşke.