Semamehmet Nihal_04 benimde o şekildeydi sonrasında hamile olduğumu öğrenmiştim İnşAllah seninde bu sebeptendir 🥰
SekerAnne Nihal_04 benim 10 gün kala kasıklarımda ağrı başladı , adet ağrısı gibi bi de göğüslerim cidden çok hassaslaştı ordan hissediyordum ☺️
Happysmile33 Nihal_04 evet bendede öyle olmuştu tam 10 gün kala şiddetli kramplar girmişti karnıma özellikle geceleri oluyordu
Afifeelif Nihal_04 olabilir ama işte maalesef adete 1 2gün kalasıya kadar bekleyin sonra da kan verin inşallah gebesinizdir. Bende aynı şekilde beklemedeyim🥰🤲🏻
Leylayz Benimde adetime bir hafta kalmıştı hafif kramplar ve mide bulantısı vardı sonrasında üç haftalık gebe olduğumu öğrendim
Domdom Nihal_04 hayırlara vesile olsun ağrıların inşallah canım 😍 ağrılar bende de var batma eşitliğinde ☺️ umarım gebeyizdir 💕
Nihal_04 SekerAnne hamilemi oldunuz oyle karın da ve kasık da ağrı olunca benm ilk defa adet olacm zaman karnım hiç ağrımazdı
SekerAnne Domdom adetimin gecikmesini bekledim 1 gün gecikince hemen gebelik testi yaptın öğrendim ilk çocuğumda adet olmadan öğrendim☺️
Domdom SekerAnne maşallah darısı bizlere olsun inşallah 😍 hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eylesin allahım 🌸🤲🏻🥰