Gözünn aydınnn rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻 Benim ilk doğumum olacak normal doğum istiyorum ve cok korkuyorum kayınvalidem hariç herkes senin canın cok az sen doğuramazson diyor. Kayınvalidem de senin kalçaların geniş çok kolay doğurursun diyor. 🤣 bakalım yaşayıp göreceğiz. Ben doğum sancısını düşündükçe kedimi aklıma getiriyorum. Kedim tam 24 saatte doğurdu saatlerce sancı çekti gözümün içine baka baka hiç bırakmadım başında bekledim eşim diyorki kediyle birlikte sen de doğurdun 😀 ilk yavrusu ölü doğdu ve doğururken öyle zorlandı ki kurban olduğum 24 saat diğer iki yavruyu doğurdu. Doğurur doğurmaz hepsini temizledi yakadı pakladı emzirmeye başladı ve hemen ayaklandı. Kendi kendime diyorum ki gerçekten bu bizim doğamızda var. Doğurganlık. Eskiden tarlalarda tek başlarına doğuruyormuş kdınlar. Sen neden yapamayasın teknoloji bu kadar gelişmişken diyorum. Kedi bile yaptı sen niye yapamayacaksın diyorum. Rabbim kolaylığını veriyor demek ki. İnşallah normal olur benim de 🌺