Ikinciyibekliyorum Busraela 31+2olduk . Ikıncı sezeryanimi olacagim allah izin verirse. Doktorum ağustosun ilk haftası gel gun verelim dedi . 38 + 4 5 6 gibi gün vereceğini söyledi. Hazırız bekliyoruz ikinci kızımızı ❣🤗
Ayselsilahimigetir Baloglumveannesi bende Eylül ikra istedim ama ikra isminde cok hevesimi kırdılar ikra geldi der gibi falan dediler bende vaz gectim 🙂 az kalmis sizinde isim icin gec kalmissinz sanki 🙂
Baloglumveannesi Ayselsilahimigetir hiç sormayın Melih buğra düşündük en başından beri ama çok kararsızız 🤷♀️
Meralecrin 26+4 haftalık 14 ekim dedi dr oğlum 1 hafta önde gidiyor bide 2. Sezeryan olduğu için 38 haftada alır 14 günde ordan çıkar bilmiyorum artık eylül mü ekim mi😁😁
Ebruuuuuu AycanFb ben daha hazırlamadım ya 35 i göreyim öyle hazırlayın demiştim . Kendime pijama takımı hasta bezi korse felan almadım daha 😏
AycanFb Ebruuuuuu Şimdi ki çocuklar erken geldiği için hazır olsun dedik🤣🤣 Ablamda hazır gelmişken ben halledeyim yıkamasını ütülemesini dedi öyle oldu ☺️
Gizemvencoglu RabiaYrkAcar Banada zaman durmuş gibi gelmeye başladı ama 30 dan sonra hızlı geçiyor diyorlar genelde 😁 Hayırlı haberlerini alın inşallahh 🙏🏼