Baloglumveannesi Ayselsilahimigetir biZimde 17 eylül kızım olsadı eylül ikra olcaktı ismi hazırdı ama oğlum olcak isim bulamadık maalesef :))
Busraela Baloglumveannesi bizimde başta erkek dediler isim bulmuştuk göktuğ yada alp fikir olur belki size ☺️
Ayselsilahimigetir Baloglumveannesi bende Eylül ikra istedim ama ikra isminde cok hevesimi kırdılar ikra geldi der gibi falan dediler bende vaz gectim 🙂 az kalmis sizinde isim icin gec kalmissinz sanki 🙂
zehracinar Dilekarducc Benimde 33 doktor 7 Eylül dedi ama ben hep kendimi Ağustos’a hazırladım inşallah Ağustos’ta sağlıklı bi şekilde doğar 🤗
Dilekarducc zehracinar insallah sagsalim kavusuruz 😊 benim 2. Hamileligim sezaryen olacagim o yuzden hayirlisi insallahh😊😊
AycanFb 31+5 deyiz en son 3 hafta önce gittiğimde beyimiz tersti normal yada sezaryan olduğunu henüz bilemiyoruz programa göre 13 Eylül gözüküyor doğumum☺️☺️
AycanFb Ebruuuuuu Bi an önce gelsin istiyorum artık kıyafetlerini falan yıkayıp ütüleyip çantasını da hazırladık hepten heyecanlandım😍😍
Ebruuuuuu AycanFb ben daha hazırlamadım ya 35 i göreyim öyle hazırlayın demiştim . Kendime pijama takımı hasta bezi korse felan almadım daha 😏