Aslanannesi1 Geçen hafta gittiğimiz kontrolde doktorumuz ekimin 9′undan sonra istediğiniz tarihte sezeryan doğuma alırım dedi bizde 10 ekime karar verdik sizin günler bellimi kızlar🧡
Zehra2938 Aslanannesi1 Allah izin verirse bana da 10 Ekim dedi doktorum Allah’ın izni ile sağsalim yavrularımıza kavuşuruz inşaAllah 🤲🏻🙏
Melistr Aslanannesi1 benimde şuan 31+1 yarın kontrolüm var. Uygulamada 21 Ekim gözüküyor doğum için. Doktor ne zaman söyler acaba sezeryan ya da normal doğum olur diye 🙈
Bebegimicin1 Aslanannesi1 normal doğum gözüküyor benim tahmini tarihte 8 ekim gibi ama sık sık da konturole çağırıyor gelişim geriliği var düzenli kilo almıyor doktor napar bilmiyorum
Aslanannesi1 YuvarlanamayanPandaa Sezeryana karar verilen tarihmi acaba az kalmış bizde 10 ekim olarak düşünüyoruz normalde 6 ekimde tam 38. haftaya giriyoruz😍
YuvarlanamayanPandaa Aslanannesi1 evet canım ikinci sezeryanım 38+4 olarak ayarladı doktorum 4 ekim de alacagız inşallah dedi ama daha erken alabilse keşke diye düşünüyorum bir yanda 37 içinde falan geri vazgeçiyorum 🥰❤️❤️
Aslanannesi1 YuvarlanamayanPandaa 38 tam ciğerleri gelişiyormuş o yüzden erken alındığı zaman küvezde kalma ihtimali varmış inşallah biran önce ekim gelir sağsalim kavuşuruz❤️
Mom726272 YuvarlanamayanPandaa sezeryan gününden önce acil bişey olmaz inşallah diye dua ediyorum valla bende 🙈
Bir_tospik_beklerken Ay benimki belli değil yarın gidicem normalde Ekim 20 görünüyor doğum doğum şeklini henüz doktorumla konuşmadık bende karar vermedim zaten 😑
Aslanannesi1 Bir_tospik_beklerken Normal doğum olsaydı 21 ekim gözüküyordu ama sezeryan olacağı için 10 gün erkenden alıyorlar canım 10 ekime denk geliyor😚
Aslanannesi1 Melistr 21 ekim beraberiz canım sezeryan tercih edersen sizinde ekimin başında olur inşallah 🙏
ozlmcnkse Melistr benimde 31+1 doktor normal şu anlık dedi. Bana da Ekim 10u ile 21ine kadar beklemedeyiz dedi
zeynepemiromer Melistr canım haftalarımız aynı benim geçen kontrolum vardı doktor bebek için zayıf dedi biraz senin ki kaç kilo acaba bu arada benim erkek
Aslanannesi1 Bebegimicin1 Kilo aldırıcı ürünler tüketebilirsiniz muz kaşar peyniri marul yoğurt süt ürünleri falan canım❤️
Mamosunannesi Bebegimicin1 Benmde normal olursa 8 ekim. Sezeryan olursa 1 ekim demişti Benmde 1 hafta karın bölgesinde gerilik var allahım yavrularımıza saglık versn
NehirGamze Bebegimicin1 Benimde doğum 1 Ekim gibi gözüküyor ama benim kızdada gelişim geriliği var ama sadece karın bölgesi gelişmiyor sizinkinin kilosu mu düşük çıkıyor
Aslanannesi1 aslanreis Bende beklemiyordum gün tarihini geçen gittiğimiz zaman verdi 31+1 haftalığız😊❤️
Mom726272 Aslanannesi1 bizimde tahmini doğum tarihi 10 Ekim ama zorunlu sezeryan olucak doktorum 1 ay kala hatırlat demişti zorunlu sezeryan olma sebebimi şuan 32+5 haftalık hamileyim haftaya kontrol için gidicem gün verir mi acaba
Aslanannesi1 Mom726272 Her doktor veriyormu bilmiyorum ama bize 30 haftalıkken 10 ekimde alırım dedi canım doğuma😊
YuvarlanamayanPandaa Aslanannesi1 inşallah canım bilmiyorum ama günğ ayarladı direk doktor bana bişi demedi bana her an olur 😂
Aslanannesi1 Mom726272 ay inşallah daha odamız perdemiz gelmedi kıyafetleri ütülemedik diğer hafta içi yapmayı düşünüyoruz herşey geldiği zaman😍
Bir_tospik_beklerken Aslanannesi1 her türlü korkuyorum bakalım belki bende sezeryana karar verirsem 11 ekime alırım (babamla aynı gün olsun doğum tarihi) 😊😊
aslanreis Aslanannesi1 33 haftalık olduk bizde 31 haftalıkken gitmiştim bende 34 de yada 35 de gel dedi ozaman günde alırız heralde hazırlıklarınız ne durumda
Dilekcnkn Aslanannesi1 Normal doğum olucak şu am 17 ekim gibi gözüküyor ama ben daha erken gelecek diye düşünüyorum 😂😂 bakalım kim kazanacak