Nilll123aa Sunay10 bizimki erkek olunca hiç koz ismi düşünmeye fırsatımız olmadı ama ben duru nil naz ve mira isimlerini çok beğeniyorum
Nilll123aa Asellinaanesi aman biraz daha sabretsin daha çok erken en azından 2 hafta daha yenidoğan hemşireliği yaptığım için 36dan önce gelen bebişlerde mutlaka solunum sıkıntısı oluyor vaktinde gelirler inşallah
Nilll123aa Egekusumm maalesef ben de hiç uyuyamıyorum ama az kaldı kavuşacağız yavrularımıza gerçi o zaman da uyuyamayacağız 😂
ftmnrdmrl Ayyyyy hiç sormayın heyecan dorukta nasipse 1 Eylül de olacak doğum 🙈 Kafamda deli sorular haftalardır gece uykusu yok. Ne yapacağımı bilemiyorum. 🙄
Tazebirannecik Bizde 36 hftadayız haftaya nst var karnım sertleşiyor habire birde hemen heçen ağrılar başladı aık olmadğı için ses etmyprum daha 😂 ismimiz Eylül Sare 👼🏻♥️
Haticecakirr Nilll123aa çok şükür güzel gidiyor 🌸hazırlıklar tamam bir tek bebek arabası,puset kaldı yani onu halletmiştik ama şimdi iade süreciyle uğraşıyoruz 🌸 inşallah tamamlanırsa o da kızımızı beklemeye hazırız
Bernie Egekusumm ayni gun hamile kalmisiz galbaaa normal dogum 20-21di ama sezeryan olcagi icin kismetse bende 9 eylule gun aldimm,09.09.21 yap sende 😁
Egekusumm Bernie evet yaa benim de gönlümden geçen 9 eylül☺️ Ege koyacağız ismini zaten bi de 9 eylül olursa güzel olur☺️ Ama kısmet benimki şimdilik belli değil. Sizinki de hayırlı olsun çok güzel tarih🌸
fatmakolay Egekusumm karın sertleşmesi yalancı sancı mı ben de sürekli oluyor 36+3deyim hiç öyle düşünmemiştim