Rabiamlkc Şuan 76 kiloyum eylül 6 doğumum gözüküyor en fazla 80 olurum herhalde depend hasta bezini hangi beden almam gerekiyor kullananlar yazabilir mi ☺️
ilkgozagrimhavinim Rabiamlkc ben şuan 68 kiloyum. Oyüzden m aldım. En fazla 75 olurum diyorum. Ama şuan bile m küçük geldi bana🤷🏼♀️ bence vücut oranınla alakalı canım. Benim kalça basen çok mesela oyüzden sanırım.
U-E Rabiamlkc 165cm boyda 74kilodayım 10gün sonra dogumum var large beden aldım bir tanesini denedim sıkmadı rahat oldu
nurseliakan Rabiamlkc doğuma 80 le gittim belki biraz daha fazla kendimi zayıf biliyorum ya gittim M beden aldım normalde S bedensim bir beden büyüğü diye ama L alsam anca olurmuş öyle sıkmıştı beni bence L alın rahat edin 🙂
Yagmur1907 Rabiamlkc ben 70 le doğum yaptım ama L aldım M sezaryen olduğum için dikişime geldi rahat edemedim o yüzden bir beden büyük almak daha faydalı bu arada büyükte olsa taşma yapmıyor ☺️
Asyaayaz1 80 kiloyla Doğuma girdim L beden çok iyi oldu bol bile geldi zaten Doğum sonrası kilo kaybı kanama vs oluyor çok rahat edersiniz
Rabiamlkc ilkgozagrimhavinim bende ilk m aldım giyebildim ama tam dikiş olcak yerinde kaldı hiç rahat edemedim normalde 50 kiloydum herhalde onu düşünerek m beden almışım😂
CilemEfe Ben dogum yaparken kilot bez istemiyoruz cırtli alcaksiniz dediler depend kabul etmediler hanimlar hastaneye göre degisiyor ama yanınıza yedek depend den haric alabilirsiniz
Mom726272 CilemEfe devlette doğum yaptım doğum bitince hastanenin hasta bezi bağlandı kilot bez istemiyoruz demediler valla depend daha rahattı ama hasta bezi çuval gibiydi
Yagmur1907 Rabiamlkc hayır tam kasıkta kalıyor o yüzden rahat edemedim yüksek bel olsun istersen bir beden büyük Alman lazım üstelik doğumdan çıkınca 61 kiloydum ona rağmen ben L tercih ettim
Aylinsemih Rabiamlkc ben 83 kilo olarak doğuma girdim L beden aldım şöyle yapabilirsin paketin üstünde beden nosu yazıyor mezura ile ölç karnını ben öyle yaptım l tam geldi birde 2 3 paket al 1 tane aldım hastane sonrası gene lazım oldu aldık hala kanamam var ped kullanıyorum suanlik
Kayraninannnesi Rabiamlkc Aylinsemih 2-3 paket bence fazla olabilir ben 1 paketi bile bitiremedim bu tamamen kişiyle alakalı 1 paket alın şok marketlerde bulunuyor zaten şok markette her yerde var yetmezse alırsınız
Kayraninannnesi Rabiamlkc 74 ile doğuma girdim M beden çok rahat olmuştu sizede L beden yeterli olacaktır diye düşünüyorum