Sdacbc rumeysakaplan erkek bebiş bekliyorum 25+3 olduk kasımın sonun aralığın başı giibi gözüküyor doğumumuz aldığım kilolar haricinde bi sıkıntım yok 😌🤪
mutlugebeee rumeysakaplan oğluşum bugün 25+2 oldu Aralık başı görünüyor bizimde☺️ Ama rahim ağzı kısalmam olduğu için üç haftadır yatıyorum maalesef biraz sıkıcı geçiyor bitsede rahat etsem demiyor değilim yani😔
KucukAnne538 rumeysakaplan 2. Gebeliğim 1 tane de güzeller güzeli kızım var teyzesi ellerinizden öper☺️💕 Evet 2 farklı kan ilacı denedim eğer fayda etmezse ona geçeceğim doktorum önerdi sideferi de😌 2 haftadır damardan aldım ilacı maalesef ondan yıprandık biraz rapor çıkardı doktorum ferinject diye 3 tüp ilaç aldım 🥲
rumeysakaplan KucukAnne538 Benim de kızım var teyzesi 😍 valla sideferi kullan zaten vücudunda direk hissedersin vücut ısınıyor sıcaklık yükseliyor o ilaçta kanı yerine getiriyor biraz pahalı ama değer
rumeysakaplan Yavrucuk07 Ne güzel maşallah 🧿 bir kız bir oğlan benimki de öyle oğlum olacak benim de kızım var bir tane ❤️
2melekannesi_ rumeysakaplan oh maşallah iki meyveyi de tatmışsınız ne güzel🥰 ben de enfeksiyon falan olmasın diye korkumdan bol su içiyorum aynı wc sorunu bende de var o yüzden bir de malum sıcaklar 🙈🙈 benim de ikinci gebeliğim ilk gebeliğim malesef kötü sonuçlandı inşallah bu defa sağlıkla kavuşuruz 🤲🏻😌
rumeysakaplan 2melekannesi_ Hayırlı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻 ilk gebeliğiniz neden kötü sonuçlandı ne oldu
2melekannesi_ rumeysakaplan tam nedenini bilemiyoruz ama ikiz gebelikti bebeklerden birinin suyu bitti erken doğum yaptım o yüzden ama su neden bitti bilinmiyor😔
rumeysakaplan 2melekannesi_ Allah’tan gelen birşey işte bol bol su için havuç suyunun iyi geldiğini duymuştum ben
DenizBilge Minosmi benim de 21+4. Şafaklar aynı. Sağlık ve mutlulukla kucaklarımıza almamız dileğiyle inşallah ❤️
Themom16 Prensesimle 24+2yiz…dogum tarihimiz 8 aralik gorunuyor ama sezaryen olacagi icin daha erken olur sanrm 💗💗💗
Ouzc dakpinar- merhaba 31 Aralık doğumlu biri olarak söylüyorum seçme şansınız olursa yani sezeryan falan olacaksa 31ini seçmeyin. Doğum günü hep yılbaşıyla karışıyor falan ben sevmiyorum pek. Sağlıkla gelsin tabi inşallah. 😍
Nslhnycl rumeysakaplan Maşallah kızınıza da , Allah uzun ömür versin hepsine. Aynen sağa sola dönmek zor , lavabo ihtiyacı bende çok sık oluyor yoruyor da bazen🙄Arada kramp da giriyor bacağıma.Ama güzel şikayetler bunlar sonu da güzel olur inşallah❤️🌼
hazaltolga1 rumeysakaplan merhaba nasipse 3 Aralık doğumlu olacak kızım 🌸 25 haftalık olduk bugün tam 🐣 çok şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum