Arzuaksumom 7+3 haftalık olduk ama ne mide bulantısı ne aş erme vs vs yok sadece uyku 😴 bebeğin kalp atışını görmesem hamile değilim diye düşüneceğim benimle aynı durumu yaşayan var mı 🤨
Arzuaksumom AnnelikHayali kesinlikle öyledir hamilelik öncesi en ufak şeyde mide bulantısı yaşardım şimdi tık yok 🤭
Drf Arzuaksumom olmasın kız olmasın belirti yaşamadığım zaman bende öyle diyordum da nimetmiş o zamanlar meğerse 😂
Pembepanterr Arzuaksumom Hiçbir sorunum yok ikinci gebeliğim ilkide böyleydi çok rahatım sadece sabahları aç kaldığımda midem bulanıyor 😀 uyku halini zaten geç bi tane daha bebeğim var bize lüks o şeyler bacım 😀
Cansusuem Arzuaksumom Evet 32+1 tekmeleri olmasa hamile hissetmeyeceğim kendimi. Çok şanslıyız maşallah 🥰
Aryapoyraz Arzuaksumom ay ne büyük nimet oldugunu bilseydiniz sikayet etmezdiniz ilkn3 Ay bende rahattım 3 ay bitti dünyamı tersten gördüm halada cekiyorum 😔🤦♀️
Deletedmom_33 Arzuaksumom 9. hafta bulantım başladı. 10. hafta 2 kez kustum. 11 de her sabah bulanti kusma oldu. 12′de bitti. Bende hafif göbek ve göğüs ucu ağrısı harici hamile gibi hissetmiyorum 😅
blueberyy00 Arzuaksumom 6+4 den merhaba bence şanslısınız sabah bulantilari yüzünden ne birşey yapabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum 😔
Arzuaksumom blueberyy00 şanlısın diyen çok evet kusmak kötü ama ne bileyim memeler dışında bir belirtim yok 😁
alparslanannesii1661 Arzuaksumom kesinlikle maşallah de kimseye söyleme ne yaşadığımı bi ben bi Allah bilir diyorum susuyorum 😂