219Eyll Papatya2768 biz 24 haftalık olduk 7 kilo verdim sadece 1 kilosunu aldım geri. bu konuda endişeliyim acaba bebeğin gelişimi felan nasıl diye .birkaç gündür fazlaca kafama takıyorum .beslenmem felanda iyi aslında ama çok haraketliyim akşama kadar hiç oturmuyorum nerdeyse acaba ondanmı kilo almıyorum ben yaa 🤔🤔
Papatya2768 219Eyll büyük ihtimal çok hareketli olduğundan canım birde ilk zamanlar mide bulantın olduysa normaldir merak etme sen kilo almasan bile bebek alıyordur
Papatya2768 Pnr_4668 üzülme canım bende ilk baş kilona ancak gelmişsin demek ben bu 2 haftada hızlıca almaya başladım, evde yediğimde az yiyorum ama başka bir yerde yemek yemeğe bayılıyorum aynı yemek çok lezzetli geliyor 😃
ecemsmom Papatya2768 ben öncedende çok kahvaltı yapmazdım sürekli tabi ekmeksiz değil en fazla 2 dilim yetiyor
Papatya2768 Aysegul-0 su içiyorum aslında normalde de su ile sıkıntım yok ama yürüyüş pek yapamıyorum evden çalışıyorum ancak işleri bitir yemek temizlik derken akşam olunca da erkenden uyku basıyor
ecemsmom gage arada vuruyor tabi ama bazen süt içiyorum yanında iki üç parça çikolata felan yiyorum 😂
hamileyimkiben Papatya2768 öncelikle kendini gözlemle sana ne kilo aldırdı ? geç yemek mi abur cubur mu , hamurişi mi dışarda mı fazla yedin gibi.. sonra kendini frenle canım çünkü 23-24 . haftadan sonra istemesen de alıyorsun son zamanlar da öyle.. su iç bol bol
Papatya2768 hamileyimkiben tamam canım öyle yapayım bu aralar biraz kabızlık var sanırım onunda etkisi kan ilacı yapıyor diye düşünüyorum onu da içmesek olmuyor
hamileyimkiben Pnr_4668 üzülmeyin bende 20 de 5 kilo almıştım sonra yavaşladı 33 oldum 10 kilo oldu şuan , inş 13-14 ile doğuma gidebilsem🤲🏻
cahillesohbetikestim Papatya2768 ben zaten kilolu hsmile kalan biriyim inşallah çok kilo almadan sağlıklı bir gebelik geçiririz 😊
Yenibirannee Papatya2768 ben 10 kilo alarak doguma girdim 7si gitmis bile 🥰 tatli ve hamur isi canim cektikce yedim bide agrilarim olsa bile yuruyus yaptim hem agrilarim hafifliyordu hem kilo derdim olmadi hic
Zuhranas Papatya2768 eğer kilo almaya müsaitse vücudun yapacak hiçbirşey yok ilk kızım da 26 kilo aldım ama hiç dikkat etmedim hep yatıyordum dinleniyordum. Şimdi ki hamileligim de dikkat edecem dedim dikkat ediyorum da eee birtane de çocuk var dinlenmeye de vaktim yok eee yazın insanın canı bişey yemekte ıstemiyorum 25 haftamdayim ve 8 kilo aldım yine çok kilo aldım şu içsem yarıyor
Papatya2768 Zuhranas ya bende iyi gidiyordum bir ara kanamam oldu 14 haftalık da o zaman dr dinlen çok hareket etme dedi ondan sonra başladım kilo almaya. Bide 2. Oğlum olduğunu söyledi burda akşama kadar cinsiyet postlarını okumaktan hareket edemez oldum belki yanılmışmıdır diye
hamileyimkiben Papatya2768 bende de aynı sorun vardı dr söyledim sidefer diye bi ilaç var dr yazmıyor parayla alıyorsun trendyoldan 60 küsüre almıştım (eczanede 100 küsürdü.) o minimum yapıyor hatta yapmıyor gibi
Esucu 24 haftalığım ve bgün itibariyle 6 kilo almışım herhün yürüyüş yapmayada dikkat ediyorum ama nasıl hızlı alıyorum aklım almıyor. Bugün buna dur dedim ve rafine şekeri hamurişini hayatımdan çıkarma kararı aldım
Papatya2768 Esucu ya evet şimdi vücut zaten yediğimiz çoğu yemeği depo ediyor biZde hamur iş yiyince daha çok depo edip yağa dönüşüyor en iyisi artık dur demek
Beyzalpay Papatya2768 yemek ye ama kilo aldrmayacak seyler ye bende cok fazla yiyorum cok aciykiyorum ama 23. Haftada 0 kiloyla devam ediyorm😂🤦♀️ pilav ekmek gbi sana kilo aldrcak seylerden sakin bol yesillik falan ye ara ogunlerde yogurt meyve kuruyemis veya kuru meyve gbi seyler tuketebilirsn
Papatya2768 Beyzalpay aslında öyle ara öğünlerdr kuru yemiş süt kefir meyve onları tüketiyorum biraz bu aralar kabızlık sorunum var onu çözmem gerek