Gamzeblt Semaarya bende 37+3 üm kaynanamlar bizde yarın gidecek gitmeden gelmesin kızım 2 hafta bizde kaldılar gelirse gitmezler 😂
Smyyetekeli Nilgun75 benim ablam kullandı ama suyunu içmedi iki doğum yaptı doğumları gayet kolaydı doğum başladığı an suya koyup doğum bitince aldı annem ama onun otu çok eski aktardakilerdeb değil baya Arabistan dan geldi suyunu içmeye gerek yok şimdi ot beni bekliyor inşallah bana faydası olacak
Nilgun75 Smyyetekeli Aktardaki bayan yüksek östrojen içeriyor,suyunu iceceksin rahmin kolay açılır dedi,içen varmıdir acaba
bensu2 Semaarya yaaa hayırlı olsun o gün doktoruma sormayı unuttım dünden beri çok koyu sarı akıntı geliyo doktoruma yazdım hastaneye git dedi birazdan çıkcam belki bende doğururum 😂
Semaarya Smyyetekeli ben Corona oldum yemek falan yiyemedim çocuğum zayıf düştü 2830 gram doğdu çıktığımızda 2700 du
Smyyetekeli Semaarya sağlıkla büyüsün inşallah sağlıklı olduktan sonra 🥰 benim 4 kiloyu geçti ama net çarşamba öğrenicem sezeryan olucam diye korkuyorum
Smyyetekeli Nilgun75 burda içilmesi gerektiğini çok okudum ama dediğim gibi içmedi ablam bende içmicem sudan doğum sonunda çıkartmayı unutma sakın kullanırsan kanama durmuyor otu ağzı açık poşete koydur o kurudukça senin için yaran iyi oluyor bunu unutma sakın
Kubra_123k 3 gündür bendende kahverengi leke geliyor ama sancı ve su yok dün acile gittim 1 cm açıklık var ağrıların artarsa suyun gelirse gelirsin dedi bugün sancılarım yavaş yavaş başladı bekliyorum 38+6 haftalığım
Kubra_123k Gamzemutlu benimde ilk başlarsa sadece beyaz akıntı geliyordu sonra kahverengi gelmeye başladı