Asel6 Kimler bebeğini kucağına aldııı, hala doğum yapmadık ne gelen var ne giden 40.haftayı geçenler görüyorum bu sıcaklarda bebişlerimiz bizi düşünerekten havaların serinlemesini mi bekliyor dersiniz? 39+5 selamlar 💐😍
Berraeva Asel6 11 gün oldu bebişimi kucağıma alalı hiç acele etmeyin onlar geleceği zamanı bilirler 😅
fatmArslan06 Asel6 40+5 sezeryanla aldim normal olmadi suni sancı yedim yedim gık demedim sonra sezaryan oldum 4020kg💙👶🏻
Hazalmavzer 39 +4 ağrılarim alt bolgemr baskızonklama uykusuzluk son 3 gün fakat dogacagi yok offfffff
Selma_aygun Asel6 39+1 bugün kavusuyoruz kızımla Allah nasip ederse 🐣 dua eder dua beklerim Allah sağ salim tek avazda kurtarsın hepimizi ❣️
DNZMHMHT Asel6 bende bugun 40 i bitirip yarin 41 den gun aliyorum dune kadar tik yoktu. Dun kontrolumde doktor suni sanvi icin yatiş yapicam dedi. Bende istemedim eve geleim bi yurudum merdiven indim ciktim inanin dizlerim artik yorgunluktan titriyordu. Dun gecedebdir yalanci sancilarim basladim 1 damla uyku uyumadim. Insallah gercek sancilarda gelir ve rabbim tek nefeste kurtarir beni ve tum darda kalan gebeleri🤲🏻🤲🏻🤲🏻
FatmanurAyz Kızlar bende şimdi hastaneye gitçem bugun 40 olduk artk doktor yatış dedi beklesem mi napsam çok kararsızım beklemek de istemıyorum olsun ve bitsin çok yoruldum düşünmekten de stres olıyorum ıyıce dün akşam agrılarım vardi ama şiddetli degıldi suni sanci almaya çok korkuyorum nolur dua edın benim ıcın çok korkuyorum hep kendimi normale alıstırmıstım 😔🙏🏻😣
Minnakkkk FatmanurAyz 40+6 ya kadar bekledim ben ve Bi sonraki gun doktor son kontrolu yapacaktı o gece ansızın geliverdi oglum 💞 Bi sıkıntı yoksa doktorunuz belki bekler benim doktorum cok inatcı cıktı ve bekledi ve iyi ki beklemiş diyorum.
Havva_Altun Asel6 yok ya nerdeee sabırsızlıkla bekliyorum ne gelen var ne giden bebeğin keyfi yerinde gelmiyor 😂
Asel6 Eylem_kaya07 ara ara sancı vuruyor evet ama onun dışında hiçbir şey yok 🤭 bir de karnım çok sert nst de sancılar görünüyordu en son doktor eli kulağında dedi ama hala yok gelen giden
Eylem_kaya07 Asel6 Benimde sabah uyandığımdan beri sancılarım oluyorr ama düzenli değil 🤦. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız 💜 belki aynı gün dogururuz 😂