Busra001 Merhaba kızlar 😊 lohusa tacı ve terlik, kapı süsü, kokulutaş magnet yapıyorum bakmak isteyenler instagram sayfamı takip edebilir 😊 minik_hayaller_atolyesii
Emiemi NadireKocaYlmaz Hayır çünkü sezeryan a yonlendiriyo kesinlikle normal dogumcu bir doktor değil. 38 haftalik gebeyim. Eğer normal doğum istiyorsan ve sana sezeryan derse kesinljkle başka doktora gorunmeni tavsiye ederim
Emiemi NadireKocaYlmaz vitale hastanesi Koray duman a çok memnunum normal dogumu bekliyoruz. Semih bey 3600 kilosu iri bebek dedi. Devlete muayene oldum 2890 dedi kilosuna.
NadireKocaYlmaz Emiemi hadi yaaa çok fark var yani bazı doktorlar sırf kolaylık için sezeryan diyorlar bende evime yakın diye oraya gidiyorum olmazsa bi başka doktora giderim bende
Bernaismet Bende yananlardanım:)28 haftalık hamıleyım hersey cok agır gelıo buyudukce pişik isilik hersey cıkıo:(valla ıkıncı bebege hamıle kalırsam nolur kışa denk gelsın😁
AlevKaraca 18 haftalık hamileyim daha karnım küçücük ama sucaklara dayanmak mumkun degil.. birde üşütmüşüm. Bu arada bende vitaleye gidiyorum çok memnunum.