hayathayal Abov hava yanıyor 🤣 2de randevum var gidene kadar buharlaşacam. Gunlerdir klimanin altinda evdeyim. Insan bunaliyor. Dun aksam bir yuruyus yapalim dedik, mübarek hava sanki fırın kapagini acmissin gibi🤣 bir iki dolasip hemen eve geldik
Faziletttt hayathayal cnm bende Adanalıyım inanki burası yanıyor evin içi 35 derece klimasiz durulmuyor 19+4 günlük hamileyim ama şimdiden yanıyorum ya
Asiyeomur hayathayal bende 3.30 da tahlil sonucunu almaya gidicem canım ama nasıl gidicem bilemiyorum.hangi hastaneye gidiyorsunuz??
YazCilegi hayathayal Sıcaklarda çok zor Allah hepinizin yardımcısı olsun ☺️ Biz 39 günlük olduk bile gündüzleri burnumuzu cıkarmıyoruz evden ama sonra nerde gece orda sabah 😁
hayathayal Asiyeomur medstar topculara gidiyorum 😊 ay Allah kolaylik versin canim. Git gel buhar olduk🤣yeni kendime geldim
NadireKocaYlmaz Klimasız yaşayamam oldum sürekli altındayım bu ne sıcak yaaa dışarı çıkmıyorum korkuma 😂
Asiyeomur NadireKocaYlmaz canım ben devlet hastanesine gidiyorum daha önceden beni ameliyat eden doktora gidiyorum.herkes devlet hastanelerini kötuluyor ama gayet anlayışlı insanlar
NadireKocaYlmaz Asiyeomur canım tabi doktorun iyiyse gitmeye devam et benim hiç öyle tanıdığım yoktu devlette sonra arkadaş tavsiyesi ile özele gittim memnunum yani ☺️
Selmapiskin hayathayal aynen ya yürüyüs de yapamıyoruz. Akşam üstü güneş batınca gidiyorm biraz yinede basık oluyor hava.
hayathayal Selmapiskin hava cok basık nem cok var. Iki sokak yuruduk buharlascaktik eve kactik😁dun baya sıcaktı bugune nazaran. Bugunde tabi sicak
Selmapiskin hayathayal bende alanyadayım hafif esinti oluyor ama devamlı değil. Evden çıkmak istemiyorum. Bide hareketsiz olunca stres yapıyorum
zehra33 hayathayal Mersin’de öyle maalesef bide bir haftadır grip oldum fenaydı benim için.. temmuz sıcağında hamile ve gripseniz hayat daha zor oluyor☺️ İyi ki klimalar var😁