esmerrmm Kizlar doguma kadar prilam ilac kullanan varmi gece yatmadan önce 2 tane icen . Hatta doguma kadar kullanip dogum yapan varmi bi skntı oldumu bebişte falan . Ben birakamiyorum ilaci ya 😔😪
Baharelif___ esmerrmm Herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum çünkü prilam bitkisel ve hamilelere özel bir ilaç diye biliyorum sağlıkla gelsin 😊
Minaminisi esmerrmm sadece hamilelere özel bir ilaç o yüzden rahat olun. Bende hala kullanıyorum geçecek gibi değil. Allah kolaylık versin 😊
esmerrmm Baharelif___ amin insallah . Ne bileyim doktor artik birak dedi bnde birakamiyoeum acillik oluyorum dedim . Doktor oyle.diyince kafam karisti aklima taktim
esmerrmm Selin12- doktor bana artik birak ilaci dedi . Hatta bitane doktorda bana ilaci yazmadi ve ben ertesi gun acillik oldum niye oyle yapiyolarki ozman 😔
Yenibirannee esmerrmm dun sabah dogum yaptim inan sadece doguma gitcegim gunun gecesi icmedim uyuyamadim 🤣🤣 bebegim gayet sağlıklı
esmerrmm Yenibirannee ay allah saglik versin 🥰 . Daha kullanmiyosun ilaci demi mide bulantisi falan grcti kalmadi.😅😅
Selin12- esmerrmm zofer isteyin belki yazarlar benim doktorum kullana bilirsin dedi ama bana fayda etmedim sağlık ocağında ki doktora yazdırın
Yenibirannee esmerrmm ayy vallahi dogumdan sonra kati bisey yedirmediler 12 saat sonra bisküvi yiyebilirsin dediler 3 paket pes pese yedim ve gram midem yanmadi harika biseymis cok ozlemisim 🤣🤣 yok bugun evimize geldik hiç bir ilac kullanmıyorum mide bulantimda yok
esmerrmm Yenibirannee ya ne guzel valla mide bulantisiZ nasil yaşaniyordu unuttum 😂 darisi bana insallah 45 gün sonra 😁
esmerrmm Selin12- doktoru degistirdim artik yazdiriyorum zaten acillik olunca acildeki doktor yazdi 😅 ama zofer prilamdan daha agir bi ilac diye biliyorum . Prilam cok şükür midemin bulantisini aliyor gece yatmadan 2 tane icince
Selin12- esmerrmm evet ağır bir ilaç ama çok çabuk kesiyor benim bu ilaç sayesinde azaldı yoksa iki günde bir hastaneye gidiyordum
esmerrmm Tulaytemurxx bende valla bir an ince dogurakta bu mide bulantisi belasindan kurtulak artik bebeislerimizi sevelim 🥰
Bsr2222 36+0 oldum hala doktoruma yazıdırıyorum yoksa sürekli istifra ediyorm bi sıkıntı olsa yazmaz doktorum diye düşünüyorum bende