Deletedmom9823 YuvarlanamayanPandaa kız yapıyo asla geçmiyo bıçak saplnıyo gibi değişik hepte aynı nokta
Deletedmom9823 Merimericik hahahahaahahhaahha ben doktoru arasam acile gel der direk 😀 ne desem acile git diyo
Merimericik Deletedmom9823 https://imgyukle.com/i/GLpgn buna bakınca heryerimizin ağrıması normal cidden baarsaklara bak abooo
mrveknblt Deletedmom9823 benimde 😥 2 gündür kuyruk sokumum ağrıyordu bu gün sadece dokununca ağrıyor. 2 gündür ayaklarımın altı parçalanıyor, zor yürüyordum bu gün idare eder. Sırtım ortadan ikiye ayrılacak neredeyse. Sanırım bebiş büyüyor diye 🤷🏻♀️
kubratskya_ Deletedmom9823 😂😂oturunca ağrıyor uzanınca ağrıyo ayaktayken ağrıyo bence en büyük covidi biz atlatıyoruz 😂😂
mrveknblt Deletedmom9823 valla bende bu gün normal yürümeyi, eski hayatımı özledim diye ağlayacaktım neredeyse. Sanki hep böyle devam edecekmiş gibi geliyor 🤧
Hlmdmr Deletedmom9823 benimde sirt ağrılarım çok fena oturunca göbeğine kaburgalarim batıyor yatınca sırtım yatirmiyor son günler ♡
mrveknblt Deletedmom9823 bunun birde lohusalığı var 🤦🏻♀️ sağsalim sağlıkla doğursak, şu lohusalığı da atlatsak vallahi başka bir şey istemiyorum ya 😔