Deletedmom9823 Sancım yok ama aşırı sırtım ağrıyo bu hamilelikten mi normal mi yoksa ben üşütümmü😀 sırt kemiklerim ağrıyo böyle ama hep durmaksızın
Merimericik Deletedmom9823 ya benimde aynı sanırım bebeğin ağırlığını kaldırmıyo sırtımız 😂😂 yürürken böyle şeyime batma gibi bastırıyo bu oluyomu peki sende?
mrveknblt Deletedmom9823 benimde 😥 2 gündür kuyruk sokumum ağrıyordu bu gün sadece dokununca ağrıyor. 2 gündür ayaklarımın altı parçalanıyor, zor yürüyordum bu gün idare eder. Sırtım ortadan ikiye ayrılacak neredeyse. Sanırım bebiş büyüyor diye 🤷🏻♀️
Deletedmom9823 Merimericik evet o hep oluyor ona alıştım artıkda 😀 belimden ziyade sırtım üst kaburga kemiklerim ağrıyo özellikle sol tarafı
Merimericik Deletedmom9823 evet benim de aynı sırtımda ağrı var son 2 haftadır flan 36+4 oldum an itibari ile yarın kontrolüm var bakalım nolcak 🙄
Deletedmom9823 Buketiniz29 şimdi bende seninkini okudum magnezyum eksikliği olabilir doktorun magnezyum verdiyse günde 2 ye çıkar cnm
Gvnsvd Kizlar plates iyi geliyormuş sırt bel kalca ağrılarına internetten hamile plates yazın evde yapmaya çalışın Allah yardımcımız olsun inşallah
Merimericik Deletedmom9823 benim geçen ay kuyruk sokumunn orda kemikte ağrı oldu bi hafta flan dru aradım. Poponda ağrır şeyinde ağrır kolunda ağrır bacağnda. İçinde can var heps hepsi normal yar dinlen dedi 😂😂 kesin yine aynı şeyi söylicek
Deletedmom9823 YuvarlanamayanPandaa kız yapıyo asla geçmiyo bıçak saplnıyo gibi değişik hepte aynı nokta
Deletedmom9823 Merimericik hahahahaahahhaahha ben doktoru arasam acile gel der direk 😀 ne desem acile git diyo