Bebegim4 Avokadoo bacım kimin şekeri hormonları çorba olmadı ki bu gebelikte 😂🤦♀️ Benimde geçen hafta 80 77 di ne ara bu hale geldim bir haftada bende anlamadım 😂🙈
lentil Bebegim4 😂😂 aynıları bende de var sadece serklaj yerine karaciğerde sıkıntı var. Ayyy valla dikkat ediyorz mecburen sağ salim sağlıcakla kucağımıza bi alalım da bu yaptıklarından dolayı bi ısırırız dötlerini😂
Bebegim4 lentil ayyy inşallah vallahi o ısırmaların hayali olmaSa sor dayanılır 😂🤍 evlat bambaşka rabbim acılarını göstermesin inşallah bizlere bağışlasın sen kaç haftalıksın canım
Avokadoo @Bebegim4 benim zaten sinir ustunde oldugu ve simdi de ani dusus yasadigim icin sekerden supheleniolar ya kafayi yiycem zaten tiroidim var bi de bu cikmasin yani
Bebegim4 Avokadoo ay inşallah çıkmaz vallahi çok zor yaaa 5. Haftamdan beri süründürüyor beni ilk defa bu hale geldi 🤦♀️
lentil Bebegim4 27+4 benimde. Ama bgn adet olacakmışım gbi garip bir ağrı var ara ara girip çıkıyor. Bakalım daha neler olcak. 🙈
Bebegim4 lentil vallahi daha bugün doktora sordum onu gittim bugün çok normal bebek büyüdüğü için dedi
Bebegim4 lentil ay maşallah ya rabbim bana da nasip etsin o haftayı erken doğum riskimiz var 28 de ciğer geliştirici vurulacak inşallah çok korkuyorum bide bu şeker değeri çıktı başım ay hangisine üzüleyim valla bilemedim
lentil Bebegim4 ay üzülme cnm üzülme valla bebekte bi sıkıntı hastalık çıkmasın da kendi hastalıklarmızı birşekilde dikkat ederek fln hallederiz herşey çok güzel olacak öyle düşün sağlıkla kucağımıza alacağız 💃💃💃💃
Bebegim4 lentil vallahi kuzum şimdilik şu değeri dikkat ederek bi düşüreyim de gerisini de yatıyorum hep zaten kaç zamana düşer acaba bu değer 🤦♀️
Bebegim4 lentil ya kuzum karnım toktu bu testi verdiğimde ayy kafama bak yanlış 2.5 saat önce bi güzel kahvaltı yapmıştım yarım saat önce de muz yemiştim 🤦♀️ Ondan böyle çıkmış olabilir mi
Bebegim4 lentil Serkajdan sebeb sürekli çıkamıyorum ki canım doktordan doktora sadece sabah açlık şekerimi ölçtüm şimdi 91 aşırı da yüksek değil ki ya🤦♀️ Bi süre diyet yapalım bakalım basıl olcak öyle vereyim kaç acaba gerçekten 😂
Bebegim4 lentil aynen kuzum valla korkumdan her saat başı 🤦♀️ 5. Haftamdan beridir bide şeker hastası değilim ama pco dan dolayı ğnsilin direncim var gebelikte de böyle yapıyo ya maalesef
AEmine Kızlar gebelik şekerini ne zaman öğrendiniz ben 17 +4 haftalik oldum doktor randevum haftaya cuma günü. Dün bi doktora gittim su biraz fazla gibi şekerin mi var dedi