GBV2015 ZZeynepP1903 benim daha yeni başladığı İçin doktoruma yüz yüze soramadım mesajda sordum magnezyum İçin ilaç söyledi dün ona başladım inşallah işe yarar
teletabi GBV2015 rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Erkekler anneye çok düşkün oluyor. 🥰🦋benim oğlum tuvalete gitsem paçama yapışıp ağlıyor. Rabbim kötülük göstermesin hiç birine🙏🏻🥰
MerveNur- omuryrdkl ben de artmaz inşallah diyordum da bu hafta 3 kere falan yaşadım en iyisi doktora söylemek. Ama benimki anlık oluyor sizin de öyle mi ya da öyle mi başladı
omuryrdkl MerveNur- genelde biraz ev işi yaptığım zaman daha yoğun oluyor.. Bazen yürürkende kas sıkışması gibi hissediyorum.. Yani Bi var Bi yok 🙂
MerveNur- Ecemm33 aynen benim de genelde sağ tarafımda bi anda bacağım takılmış gibi bi kemik ağrısı yaşıyorum
MerveNur- omuryrdkl aynen bende de geçen yürürken, temizlik sonrası, makine boşaltırken falan oldu böyle zamanlara denk geliyor 😊
omuryrdkl MerveNur- inşallah dönemseldir.. Yoksa göbüşler büyüdükçe sıkıntı yaşarız.. Sağlıklı doğumlar dilerim size.. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi☺️