oznuryakup44 Totem yapmaktan başka çarem kalmadı bu postu belki doğururum diye açıyorum of of dua edin
Senayisci oznuryakup44 Bende 39+4 günlüğüm gelen giden yok regl ağrısı baş ağrısi bel ağrısı kasık ağrısı napcaz biz böyle
Baharcilek Senayisci ya bide geceleri bişi yicem korkuyorum da bişi yemeye yesem bide gece sancım gelse bişi olsa doktorlar istemiyor tok tok
Aminegul Benim ilk gebeligimde 3 arkadas hamileydik aramizdada cok yokdu bi ben kalmistim doguramiyacam herhalde diyordum. Tamda oruclukdaydi hicbirseyim yokdu iftara yengemlere gittik bunun gelmeye hic niyeti yok demistim. Ne agrim ne sancim vardi ertesi gün dogurdum 39+0 da melegimi aldim kucagima
Baharcilek Bende de 38+5 9 gün kaldı gözüküyor hem bir an evvel doğurmak istiyorum hemd korkuyorum basıma geleceklerden galiba Çok telkin ettim kendimi hem cesaretle karşılarım gibi geliyor hemde panik yapıp bağırıp dururum gibi geliyor
oznuryakup44 Baharcilek valla ben biran önce olsun diyorum önü sonu çekicez o acıyı sonunda meleklerimiZi kucağımıza alacağımız için önemi yok
Aminegul Baharcilek hamdolsun iyi gecti tek hatam suyum geldigi anda hastaneye gittim sonra biraz beklemek zorunda kaldim cok canim sıkıldı. Evde beklemek isterdim o süreci ama insan korkuyor bebegime birsey olur diye.
Baharcilek oznuryakup44 öyle korkunun evele faydası Tokgöz ben bi kere doğurdum zaten ne olduğunu biliyorum mükemmel bir mucize bu forum da öyle şeyler okuyoruz da ne var ki aslında bi günlük bi şey ne var yani insanlar neler neler atlatıyor
Baharcilek oznuryakup44 benim de pazartesi günü 3060 gramdı çok sevindimçok büyük ol ayacak diye ilk kıIm dört e yakın doğdu büyük bebek zor oluyor