Ferdadmr https://ty.gl/r7w9elfyc7 Hanımlar bu tarz beşik arıyorum alan memnun kalan yada beşik konusunda site önerileri olanlar cevaplarsa çok sevinirim 🙏
Annesininbitanesi1 Ferdadmr bende alıcaktım bundan ama önermediler büyüyünce küçük oluyor diyorlar burda bekliyim bakalım 😌
Senanrrr_06 Ferdadmr bende bunlardan almayı düşünmüştüm çevremdeki çoğu kullanan memnun kalmamış Küçük oluyor çocuk rahat yatamiyor denilince vazgeçtim normal beşik aldım ya park yatak ya da normal beşik al canım ben anne yanıda almadım anne yanıda 8ay ile 1 yaşına kadar kullanılıyor sonra yatak almak zorunda kalirsin dediler bende beşik aldım en azindan 2 yaşına kadar yatar sonra montessori yataklardan almayı düşünüyorum.
kbratrkylmz Ferdadmr https://www.trendyol.com/diverso-home/cekmeceli-sifonyerli-sallanir-anne-yani-buyuyen-besik-ahsap-bebek-besigi-d-202-p-46663342 Bugün bundan aldık
1prens_annesii Ferdadmr benimki bundan sadece yan çekmeceleri yok altta 2 çekmecesi var ve gayet büyük 3 yaşa kadar yatabilir
Ferdadmr Annesininbitanesi1 belli yaşa kadar kullanılabilir bilir diye biliyorum ama emin olamadım hiç
Zulyhaa Buna benzer bir beşik aldim çok güzel geldi daha kullanmaya başlamadık ama memnun kalacağımızı düşünüyoruz
Vahideozturk2 Benim bu beşiklerle ilgili duyumum, belli bir süre aynı odada kalıyor seninle, bu beşiği kendi odana koymıcaksan, yine kendi odana koyabileceğin anne yanı ya da park yatak alman gerekiyor şeklinde.
Senanrrr_06 Ferdadmr canım öyle oluyor yinede sen kendin nasıl istersen nasıl rahat ediceksen onu al.
1prens_annesii Ferdadmr üst tarafını çıkarırsam altı kendi yatağı kadar yatak oluyo ama gereksiz düşer ondan yani büyük yatak olmuyo ben yaptırma yaptırdım mobilyacıda canım
Nesegazi Ferdadmr ben bunun büyüğünü odasina yaptırıyorum, odamda yatacagi yatak da ahsap beşik,3 4 yaşa kadar yatar ama 1 2 sene icinde odasina aliştiririm onu insaAllah
tandirella001 Ferdadmr canım bundan bundan kimse buna bebegini yatırmamıs ki. Bebek emeklemeye baslayınca tutunup aşagı eğilecek o beşikten, Allah muhafaza tepe üstü düşme durumu olabilir bu nedenle de zaten kullanamicaksın. Benim önerim hem anne yanı beşik hem normsl beşik hem Park yatak olabilen aynı zamanda da alt değişme yeri vs olan bi beşik aldım ben onu öneririm. Trendyola yaz “prego miami Anne yanı Park yatak” incele bak harika bir beşik. Hem anne yanı oluyor hem normal beşik hem de Park yatak oluyor cocugun dönemine göre beşigin şekli değişiyor. 5 yaşa kadar rahat kullanırsın öyle diyim 😊 1. dönemine göre
Ferdadmr tandirella001 var sizin dediğiniz tarz beşiğim hediye geldi o bı tane de ekstra almak istiyorum ondan kararsız kaldım