melikeyakisiklii Kızlar yarın doğuma giricem sezeryan olucam rabbimin izniyle oğlum 38 haftalık 2800 küsür kilosu lütfen bize dua edin kızım küveze girmişti oğlum sağ salim evine gelsin 38 haftalık doğum yapıp bebeği küveze girmeyen anneler var mı acaba ?
annesininpirensesi melikeyakisiklii benım ıkı kızım da 38 de 2800 dogdu kuveze gırmedı hadda hastaneden cıkarken 2500 du
melikeyakisiklii Kbryyy hayır kızımda 3 kiloya yakın doğmuştu 38+2 de ama boynuna kordon dolanmıştı enfeksiyondan yatmıştı şimdi bu bebeğimdede aynısı olucak diye korkuyorum
melikeyakisiklii Asyaayaz1 inşallah canım çok korkuyorum rabbimin izniyle kucağıma alıp evime gelseydim başka birşey istemiyorum 🙏🏻🙏🏻
eliffkrts melikeyakisiklii her şey çok güzel olucak inşallah evinize mutlu mesut dönmenizi diliyorum 🙏🏻
Asyaayaz1 melikeyakisiklii 36+2 de Doğum yaptım cnm 41 gün oldu 2700 gözüküyordu kilosu 2930 doğdu kızım doktorum ciğer gelişmesi iyi olsun yeterki kilo önemli değil 2700 iyi demişti Doğuma girerken küveze girmedi çok şükür güzel düşün iyi olsun sağlıkla gelsin inşallah❤️
2-prensesannesiii melikeyakisiklii 38 hafta normal bir hafta zaten erken değil korkmayın. Benim kızda 38.2 de 2500 doğdu kuveze falan girmedi zaten kuveze girme sebebi kilo olmaz nefes sorunu veya başka birşey olursa girer telaş yapmayın dua edin Allah a emanetler.
melikeyakisiklii 2-prensesannesiii inşallah girmez çok korkuyorum kızımda yaşadığım için kızımda sütüm kesildi üzüntüden mama ile büyüttüm o yüzden çok korkuyorum
Dilekcnkn melikeyakisiklii Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım korkma benim ilk oğlum 2700 falandı girmedi fare gibi birşeydi zaten hem bebekler doğduktan sonra o şişkinliklerini kaybediyorlar inşallah girmez kucağına sağlıkla alırsında sonra evinize gidersiniz inşallah
melikeyakisiklii Dilekcnkn canım doktor kilosunu olabildiğinin en düşüğünü söylüyorum dedi zaten inşallah girmez dualarınızı eksik etmeyin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😟
Busramnida melikeyakisiklii 2700 doğdu oğlum 37+2 de normal doğum ile küveze almadılar çok şükür 🤲🏻🥰 içinizi ferah tutun
melikeyakisiklii Busramnida inşallah normal doğumlarda zaten girmiyormuş bebekler kendilerini temizliyorlarmış ama sezeryanda girme olasılığı oluyormuş inşallah bizde sağ salim atlatırız inanın çok korkuyorum 🙏🏻
Busramnida melikeyakisiklii Korkunuzu anlayabiliyorum inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız sizde 🥰🤲🏻