Decucude 35+5 haftalık hamileyim 2 haftadır ara ara kasılmalarım oluyor çocuk kasılıyor resmen sizdede oluyor mu
Serpiltsn Decucude benim de 28. Haftada başladı rahim içi kasılmalar doktorum nidicart diye bi ilaca başlattı bakalım kontrolde ne dicek
Elif_Eda Decucude Yok canım bende de 31 haftadan sonra olmaya başladı kız bebek kasıklara vururmuş erkek bebek bel ağrısı yaparmış gerçekten doğru..Afedersin tuvalete otururken bile o ağrı o kasılma bazen bir oluyor anammm 😑😑
Ipk_dygn Nisansimge rahim ağzınız kaç birde kaç haftalıksınız bendede aynı sorun var aynı ilacı kullanıyoruz işe yarıyormu daha bugün başladım
bilnazo68o Nisansimge bende aynıyım canım 33 olduk. Yanlara doğru çok rahatsız göbeğim böbreklerim sancıyor resmen. Aşagıda taşıyorum bebeği. Sizde de böyle oluyor mu
Serpiltsn Decucude ben kendim zaten pek hissetmiyordum kasılmayı doktor ultrasonda bakınca anladı başlattı direk ilacı bana, kasılma olması iyi değil dedi ilaca başlayalım rahim ağzı kısalığına sebep olabilirmiş, cmt kontrolüm var hiç fikrim yok bakalım geçmiş mi
Lg050393 Elif_Eda aynen bende de öyle, 31. haftamdan bu yana hala devam ediyor, beldən ağrı vuruyo ara sıra günler ama en çok kasılma ve karın altı ağrılarım var, kızım olucak inşallah benimde. 36+2 günündeyiz bu gün
Elif_Eda Decucude Evet evet hiç sormaa birde son şeylerde fazla yiyemiyorsunn ilk defa mide bulantısı gibi yaptı geçti böyle çok aşırı olmadı ama yani son ay sıkıntı
-Mathilda- Serpiltsn canım doktorun kim bilmiyorum ama ben de aynı şekilde kasılma ağrı filan hissetmiyordum gittiğim doktor kasılma var dedi ultrasonda ve bana ilaç verdi ben de başka doktora gittim o ise anlık kasılmalar olabilir bu ilaç çok ağır kullanma dedi dikkat et lğtfen
Decucude Lg050393 benimde kızım olucak rabbimin izniyle bende 35+6 yım sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım 🙏🤲🧿
Nisansimge Ipk_dygn en son 30mmdi ama baya oldu sormadım haftada 1 proton depot iğne vuruluyorum magnezyum kullanıyorum bide
Kezibankarakoc Nisansimge hangi magnezyumu kullanıyorsunuz acaba, bende de rahim agzi kisaligi var nidicart progestan ve magnezyum içiyorum ama karnım hala taş gibi oluyor özellikle oturduğum zamanlarda
bilnazo68o Nisansimge bende haftada bir vurduruyorum o iğneyi. Ne zamam kesecek doktorunuz söyledi mi. Kaç haftalıksınız