Gull_94 Ozgesapmaz tek basına tabıkı degıl ancak su veya nısan gelmesı de saet degıl duzenlı kasılmalar uzun suren dınlenınce gecmeyen agrılr belırtı olabılır yalancı sancılar sıddetlı de olsa sıddetı gıderek artmaz dogum ıcın duzene gırmesı gerek
Ozgesapmaz Gull_94 düzenli sancım yok. Ama bebek çok kasılıyor bugün. Diğer günlere göre daha çok zorlanıyorum
Gull_94 Ozgesapmaz uzandıkc dınlendıkce hfıflıyosa yalancı sancıdır ama sız bebek harektlerınıde takıpte kalın kasılmalarıda
ATC Ozgesapmaz bunu bende merak ediyorum çünkü doktoruma bazen sancım olduğunu söyledim oda bana bacağın agrı ya da kasılma varmı diye sordu evet sağ bacağımda var dedim 31 haftalıkken nst ye soktu
Ozgesapmaz ATC doktora söylesem kesin nst ister zaten cumartesiye kadar kendimi kontrol etmek istiyorum
Sudeekalay Ozgesapmaz evet hatta doğum için sancı odasında yatarken hep bacaklarım niye bu kadar ağrıyor diye sordum ebeye o da normal kemikler açılıyor baskı yapiyor dedi .. ne zaman ki açılma tamamlandı bacaklarımın ağrısı da kesildi
Ozgesapmaz Sudeekalay açılma başlamış olabilir o zaman .. cumartesi kontrol ederler tekrar. Açılma var mı diye
Sudeekalay Yokys sizin tarifiniz gibi belden bacağa vuran bir ağrı diz kapaklarinin olduğu yere kadar ağrıyordu ağrısı da sanki saatlerce baskı altında kalmış da aniden o baskı geri çekilmiş gibi sızlama karıncalanma ve yoğun ağrı 🥺
Yokys Sudeekalay benim de baya baya kemik ağrısı gibi belim sanki ikiye ayrılıyor 🥺 hayirlisi bakalim hakkımızda bu gece de eşim yok artarsa paniklerim😊
Sudeekalay Ozgesapmaz tabii buda bir ihtimal zaten haftanızda ilerlemiş sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Mom696 Ozgesapmaz benim bacakalrimdan bacak arama kadar acayip ağrı vardı 1 hafta sonra doğum yaptım 37 haftalikken