Ozgesapmaz Hanımlar merhaba. 36+3 haftalığız. Bugun bebek sürekli toplanıp sertleşti. Ve üstelik belimden bacağa vuran bi ağrım var. Süreç bu şekilde mi ilerliyor
Sabriyeinall Ozgesapmaz 34+0 ım benimde aynı şekilde bacaklarım boşalırcasına böyle çekilircesine ağarıyor burda bekliyim
Yokys Ozgesapmaz ya ben de 3 4 gündür belimden sag bacagima artik yürümeme engel olacak kadar çok vuran bir ağrı çekiyorum nedir acaba ya
Zekzek12 Ozgesapmaz ben 4 gundur cekiyorum belim felan cok kotu alt tarafim felan cok agriyor bende bekleyim surda hastaneye giderim belki cok sancim var cunki
Zekzek12 Ozgesapmaz az once dogum yapmis bayanla konustum sadece kasilmalari varmis 32. Haftada doktora gitmis nstye baglanmis 100 uzeri 5 dkkaya bir giren agrilari cikmis ama bayan bunu hissetmiyomus erken dogum yapmis korkuyorum bende
Yokys Ozgesapmaz gecen hatta bi pist acmisyim bi arkadas bel fıtığı ya da siyatik bebek ağırlaşınca ortaya çıkabiliyor falan demişti ama 🤷🏻♀️
Ozgesapmaz Zekzek12 cumartesi kontrolüm var o zaman giderim dedim. Cünkü daha bugün başladı ağrılarım şiddetli sekilde
Gizem5915_ Sudeekalay Bacaklarımın titremesini asla durduramadım.Hastaneye gittim doğum başlamış dediler.
Ozgesapmaz Yokys siyatiğim daha öncede oluyordu ama bu şekilde değil. Ayağımla bebeğin kasılması beraber gidiyor sanki çok kasılıyor
Sudeekalay Yokys sizin tarifiniz gibi belden bacağa vuran bir ağrı diz kapaklarinin olduğu yere kadar ağrıyordu ağrısı da sanki saatlerce baskı altında kalmış da aniden o baskı geri çekilmiş gibi sızlama karıncalanma ve yoğun ağrı 🥺
Sudeekalay Ozgesapmaz evet hatta doğum için sancı odasında yatarken hep bacaklarım niye bu kadar ağrıyor diye sordum ebeye o da normal kemikler açılıyor baskı yapiyor dedi .. ne zaman ki açılma tamamlandı bacaklarımın ağrısı da kesildi