Ebrulikiz HakanDuyguGl 13 oldum mide bulantım hâlâ var çok halsizim bugün gözlerimi acamiyorum başım sersem gibi burnum tıkalı her yerim ağrıyor parol atmamak için zor duruyorum
Bsrsdf 13+4 bugün cinsiyetini göstermedi. Herkesin bulantılar azalmış benim daha yeni yeni bulantılarım başlıyor😊 Ikili test yaptırmadım gerek duymadım.
Zeynep30 HakanDuyguGl. Mide bulantılarından doğru düzgün bişey yiyemiyordum bu haftaya kadar bu aralar iyiyim çok şükür. Daha cinsiyetini öğrenemedim. 😊 6 kilo verdiydim 3 kilosunu geri almışım. hala karnım çıkmadı 😇😄 (14+0)
Tomrisinizi 15. Haftadayim bulantım olmadı ben halsizlikten cok çektim iki ay kadar uyudum diyebilirim 😂 ama oda gecti simdi hamile gibi hissetmiyorum karnım da yok bir kilo aldım ikili yaptirmadim cinsiyetide ogrenemedim 😐
Esilaminel HakanDuyguGl ben kilo aldim ama normalde zayif oldugum icin gobek cok belli😊 Iç karindan dolayiymiş evet...
Aylinceylans HakanDuyguGl 16+4 oldukk 😍 16+1de kız olduğunu ogrendim🤗 Bulantı devam ama öyle cok kusma falan yok heyecanla ocağı bekliyorum kazasız belasiz gecsin artik su günler 🙏🙏