SinemAyaz 16+1 iz bizde bugün oğlum olacak inşallah bulantılarım azaldı ama akşamları kötü oluyorum nedense bide tiksindigim seyleri hala yiyemiyorum
HakanDuyguGl SinemAyaz bende CNm hala yumurtadan tiksinitorum ucundan az koparıyorum o kadar bırı yaparsa oda kendim hıc yapmıyorum bıle evde
HakanDuyguGl SevgiErcan evet benımkı tam pozısyondaydı doktor sevındı hemen ölçtü enseyi sonrA karnımı salladı canlandı döndü zıpladı ☺️ Bacaklarını açtı orda gördü pipisini
HakanDuyguGl Miss evet cnm özele gıdıyorum ben özel muayanesı var benım doktorun salladı bayagı karnımı beyfendı canlandı aama tok gittim ben bal felan yedım
SinemAyaz HakanDuyguGl bende aynen HakanDuyguGl bende aynen 4 aydır yemek pişmiyor evde eski günlerimi özledim
hayathayal Miss medstar topculara gidiyorum nilsem hanima canim.😊 cok memnunum doktorumdan. Gayet saglikli dedi
Esilaminel Merhabalar bizde bugun 14 haftalik olduk... Genel guzel gecti hamileligim mide bulantisi bas donmesi hafif sekilde basladi hala arasi sira hafif devam ediyor... Onun disinda balsizlik sicaklar cok zorluyor... Ozellikle gecelri patliycak gibi oluyorum butun vucudum ozellikle karnim sisiyor ve geriliyor... 12 haftaliktan beri gobegim bayag belirgin hatta oncesi bile diyebilirim...3 kg aldim... Genele gore karnim erken cikti sanirim... Bu arada herkese saglikli mutlu huzurlu hamilelik donemi dilerim... Tabi en onemlisi bebeklerimizi saglik ve kolaylikla kucagima almak nasip olsun...
HakanDuyguGl Esilaminel aynen cnm sağlıklı olsunlar yeterkı☺️ Havalar sıcak haksızlık oluyor malesef göbek ben zayıfladığını halde hemen erken çıktı sanırım iç karnımız darmıs
Esilaminel HakanDuyguGl ben kilo aldim ama normalde zayif oldugum icin gobek cok belli😊 Iç karindan dolayiymiş evet...