halaycibasi 34+0 oldum bugün ve coraspirini bırakmamı söyledi doktorum. Sadece oksapara devam edicem ama biraz endişeliyim ya. Bişey olur diye korkuyorum. Doktoruma güveniyorum tabiki ama insan bi düşünmüyor da değil.
Momlove23 halaycibasi canim ani bı doğum olursa kan sulandırıcı nedeniyle kan kaybin olur tabiki birakmalisn kullanıyordum bıraktım
halaycibasi Mom9272 evet evet zaten doktoruma güveniyorum 32 de bıraktırcaktı vazgeçti 34 de bıraktırdı ama insan gene de düşünmüyor değil ya ya bişry olursa diye
Saripapatyam1 halaycibasi hayır bi sorun yaşamadım ama bende pıhtılaşma yok tedbir amaçlı kullaniyorduk
Gizmo90 34 den sonra bebeğin kalbine zararı varmış canım onun için bıraktırıyorlarmış iğne kullanıyormuşsun korkma canım 😊 sağlıkla gelsin kuzu
halaycibasi Gizmo90 aaa bunu bilmiyordum çok teşekkür ederim canım hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah 🙂
minikprensimmm123 halaycibasi Canım bende 32+3 deyim pazartesi günü doktora gittim 34 de bırakacaksın iğne ile devam edecen dedi kanamanı durduramazık o zaman hayatı tehlike olur hiç korkma iğne de aynı dedi
minikprensimmm123 Fatmaaaks Benim kuzenim doğumdan bir gün önce bıraktı doğumdan 1 ay sonra daha kullandı canım bana da doktor doğuma kadar vurunacaksın aspirini kesecez dedi bende anlamadım