Ilayda11 Haftaya doguruyorum ve ben hala hamıle degılmıscesine temızlıgı de gezmeme de devam ediyorum 😂
Minnakkkk Leylaleilaa hamilelik hastalık degildşr unutmamak lazım 😍 hep bu sekilde dusun erek hareket ettim son hafta cam silecektşm de eşim izin, vermedi ona 😀😀😀
SahraKubra Leylaleilaa eşim bir iş teklifi aldı o yüzden geldik ama 3 Eylülde ben atanıyorum benim atandığım yere göre ev tutacaz ☺️
Burcu4135 Leylaleilaa sadece yemek yapıyorum. Temizlige gram halim yok. 34.haftadayım toplasam bu kadar hafta da 2 ya da 3 kere yapmısımdır.
Kumral5 37 haftaligim hala kendim yapiyorum bj buyuk temizlikte esim yardim etti beraber yaotk onun disinda yemek sil supur temizle banyo wc hersey kendim yapiyorum bide oglum var istersen yapma mecbur pis durulmuyo
GamzeBaz Leylaleilaa haftada bir abla gelıor günluk bnde makına ile ckıorum sadece Rabbım gebelere güç kuvvet versin 🤲
Baloncuk41 Yapıyorum hatta normalde bu kadar yapmazdım üşenirdim ne ütü biriktiriyorum ne çamaşır buzlugu bile dolduruyorum yer açıldıkça 🤣 bana bisey oldu ilk kızımda tembel tembel yatardım bunda duramıyorum yada evde tek basimaydim ilk kizimda simdi sorumluluk daha çok bi evladin daha var sanırım ondan
Semy Leylaleilaa vallahi ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hayatımda hiçbir şeyi değiştirmedim. Neye nasıl alıştıysam aynı düzen. Her hafta pazartesi halılara varana kadar kaldırıyorum. Diğer günler mutlaka siler süpürüm. Yani haftanın 7 günü evi temizliyorum düşünün. Hamileliğimin 4. ayına girdiğimde taşınmam zorunda kaldım evimin camlarına yer çitilemesine kadar kendim yaptım. 2. aydan biraz fazla oldu taşınalı 3 defa evin bütün camlarını sildim. Mutfağı falan her bulaşıkta temizlerim. Hiçbir ödemim şişmem vs yok. He ama bir tehlikeniz varsa hamilelikle alakalı asla girişmeyin böyle şeylere.
Kuzucccum Leylaleilaa 37+1 haftalığım ılk gündem bu yana her işimi kendim yapıyorum artık zorlanıyorum ama yavaş yavaş yapıyorum yınede doğumdan önce de dip köşe yapacağım jns 🤷♀️😂 Kendınızı yormadan yapabılırsınız zorlanmadan 😊
Mirayinannesii Bugun bütün evi kaldırıp temizlik yapmam ve simdi oturup bu postu görmem 😂😂 Valla ben hafta da iki defa detaylı temizlik yapıyorum bana yetiyor,bizim evde kedi olduğu icin mecburen 2 günde bir birde süpürge açıyorum 😂 dinlene dinlene yapıyorum 🙃
Calisananne25 Leylaleilaa yapıyorum valla yapmazsam eğer ruhen çöküyorum resmen. Şimdi işten geldim mesela yemeğimi ocağa koydum kalkıp biraz işlenicem. Hepsini bir günde yapamıyorum sadece bugün toz alırım yarın ya da öbürgün de siler süprürüm diyorum 😁😁
angime Leylaleilaa bana eşi çok yardım ediyor ama zaten çok derin bi temizlik aylardır yapmıyorum. Hatta doğuma yakın bir yardımcı çağırıp camlara kadar temizletmem gerek evi. Genel olarak eşim süpürür ben vileda atarım, toz alırım gibi
PrenslerveAnnesi Leylaleilaa yapmasak kim yapacak güvenecek kimsemiz yok iki çocukla günlük temizlik haftada da dip köşe yapıyorum bazen de halsiz hissedersem yapmıyorum canım nasıl isterse 😂
humasultan3443 Leylaleilaa genel temizliktir işte sil süpür yapıyorum yavaş yavaş dinlene dinlene aöa camdır perdedir hafta sonu beyimin ellerinden öper 😬😂😂
Ayseq Leylaleilaa süpürge yapiyorum bi 5 dk oturup su iciyorum siliyorum gene bi 5 dk oturuyorum camasır asıyorum gene dinleniyorum yavaş yavaş yormadan