Leylaleilaa Hamilelikte ne kadar ev işi yapıyorsunuz? Yapılmalı mı? Bazen çok yorulursam bir şey olur diye endişe ediyorumm 🥺
Papatya2768 Leylaleilaa dinlene dinlene yapabilirsin canımm düşük tehliken yoksa bir şekilde mecbur yapıyoruz. Tabi ağır işler değil
Burcu_NFUE Leylaleilaa ilk 6 ay hiçbir iş yapmadım 6 aylık gebeydim doktorum makineyi boşaltmama eğelip kalkmama BİLE izin vermiyordu eşim sağolsun destekçim elim kolum ayağım oldu . şuan 35+4 haftalık gebeyim şükür evimin işini kendim yapıyorum yemek ve temizlik yapmayı çok özlemişim . tabi bi yorgunluk oluyor o yüzden yavaş yavaş dinlene dinlene yapıyorum
Leylaleilaa Papatya2768 Düşük tehlikem yok 20 haftalığım zaten ama işte bir zararı olur diye bazen hızlı hareket ediyorum çünkü fark etmeden
Beyzalpay Leylaleilaa 2. Gebeligim bu her zmnki dusuncem şudur gebelik bir hastalik degildir ve bizler hasta degiliz tabiki dikkat etmeliyiz ama bu bizi hayatimizdan kisitlamamali riski olanlar haric 😊 yani gunluk rutinlerr devam sadece cok ani hareketler agır kaldrmak uzun sure ayakta durmak gbi şeylerden kacinabiliriz tabi bu benim dusuncem
Minnakkkk Leylaleilaa 40+6 hafta olana kadar hep yaptım her gun supirdim gun aşırı sildim sonuc 40+6 da 2 bucuk saat içinde sancı ve dogımcgercekleşti 😀 6 gunluk anneyim kopamıyorum burdan 😀
Leylaleilaa Minnakkkk hay maşallah size 😀 Hastayım böyle rahat kafayla hamilelik geçirip bir çırpıda rahat doğuranlara , idolümsünüz idolüm 😍😍
Minnakkkk Leylaleilaa hamilelik hastalık degildşr unutmamak lazım 😍 hep bu sekilde dusun erek hareket ettim son hafta cam silecektşm de eşim izin, vermedi ona 😀😀😀
Asellinaanesi Leylaleilaa Yani sabah 11 den beri hala bitiremesem de 8 aydır cam kapı perdeler halılar derken bütün isimi kendim tek başıma yaptım ve çok şükür bebeğim gayet sağlıklı ve hareketli sadece dinlene dinlene yap yeter
arzubldk Leylaleilaa cuma günleri sil süpür toz al çamaşır yıka yapıyorum kuruyanları yavaş yavaş hafta içi ütülüyorum bie gün durup bir gün de süpürge tutuyorum kendimi yormadan evde 2 kişiyiz pek dağılmıyor kirlenmiyor
Eylem_kaya07 Haftadan beri 3 günde bir baştan aşağı temizliyorum evi 😂 halı bile çırpıyorum . Ama doguramiyorum bir türlü 39+4
SahraKubra Leylaleilaa valla ben bir buçuk aydır neredeyse hiç bir şey yapmıyorum kendi evimde değilim zaten geçici bir süreliğine eşyalı evde oturmak zorunda kaldık bu evde bana ait olmadığı için benim eşyalarım olmadığı için hiç temizlik yapasım gelmiyor iki günde bir süpürge o kadar 🙈
ZZeynepP1903 Benim kasık agrılarım çok oldugu için bişey yapamıyorum sadece yemek yaparsam o kadar 15 haftalık oldum daha evimi süpüremedim 😥 tabi düşük tehlikesi falan yasadıgım için dikkat ediyorum ilaç kullanıyorum hala tekrarlamasın diye