Meleekk Deryagultugce hm normaldir inşallah ya yerinde durmadı cimcime yukardaydı az da olsa aşağı indi bugün 🥰🙏
Meleekk Annesininbitanesi1 hm normal o zaman 🥰korkum gitti teşekkür ederim 🙏 yinede bidahaki kontrol de sorayım doktor a tamamen rahatlıyım 🥰🥰 cinsiyet ne sizin💕
Annesininbitanesi1 Meleekk sor canım erkek benim senin ne cinsiyeti bebişin 🙏🥰korkma daha yukarı çıkmadılar ya ondan oluyor dedi doktor bana
Bsraabsr Meleekk benimkide suan sanki daha asagida gibi atiyorr bilmiyorum ki ultrasyona giriyorum doktorlar birsey demiyor sormadim da ben hic 😑
Meleekk Bsraabsr benimki de bugün aşağıda oynuo bnde anlamadım ayın 12 sinde gittim muayene ye her şey normaldi. Bidaha ki kontrol de sorcam mutlaka sende sor için rahat etsin canım 🥰inşallah sağlıklıdırlar 🙏
Meleekk Annesininbitanesi1 anladım teşekkür ederim 🥰🥰 benimkine büyük ihtimalle kız dendi detaylı ultrasonda netleşir umarım 🤗sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🙏
Petyynut Olduğunu haftada oralarda hissetmeniz normal ben de öyle hissedince panik olup sormuştum şu an daha küçük yeri geniş normal bu durum demişti doktorum