Ask_hosmus Masal53 beni doğumdan 3 gün sonra çağırdı gittim sedyede açıklık kontrolu gibi kontrol etti bitti ide duyduğum kadarıyla 40 kontrolü varmış doktorum gel demedi ama ben gitmeyi düşünüyorum 😊
Gull_94 Ask_hosmus yok acı olmuyo ya ben aetık dogum sırasında sureklı elledıklerınden ıstemedım ultrasondan sonra ben gıdıyım dedım doktr guldu dur daha bekle dedı 😂💁🏻♀️Yanı agrısı acısı yok kesınlıkle
H_myra1 Ask_hosmus sedyede bakmıştım bana 40+1 haftalıktım önce karnımdan muayne etti daha sonra rahimde yumuşama varmı açıklık varmı ona baktı ertesi günde doguma çagır dı
Ask_hosmus SutlacimiYedimmiBen yaa herkesi 10 gün sonra çağırmışlar beni 3 gün sonra çağırdı neden 3gün acaba ssvd olduğu için mi 🤔
Gull_94 Ask_hosmus yok genıslıgınden degılkı yanı ılıskıye gıren bı ınsanın vajınal ultrasondan tedırgın olması sacma yanı😂
Ask_hosmus Gull_94 yaa evet çok saçma evet yani bi de doğurdum onun üstüne doğumda bu kadar tedirgin olmadım yaa aslında korkmak değilde insan da gene bi tedirginlik oluyo illaki 😂
Gull_94 Ask_hosmus dogum oncesı kontrol dogum anında vs sureklı baktıkları ıcın huylanıyo artık ınsan ay ellemeyın oraya artık moduna gırıyo o yuzden 😂
EsilaErtugrul Girayseda 39+1 deydim. Evet benim kasılmalarım vardı ama düzensizdi. Suni sancı verdiler sonra
Girayseda EsilaErtugrul Açılma olmazsa suni sancı veriyorlar mı acaba yada direk sezaryna mı alıyolar😔
EsilaErtugrul Girayseda genelde açılma olmazsa suni sancı vermiyor doktorlar ama sizin doktorunuz nasıl bir yol izler bilemiyorum. Ama açılma olmadan suni sancı almak çok zorlayabilir sizi. Çünkü dayanılmaz oluyor sancılar☹️
Girayseda EsilaErtugrul Suni sancı zormuş zaten 😔hayırlısı artık gelmezse sezaryan olcam meçbur sağlıkla gelsin de en önemlisi o🤲🏻