Kızlar 40 randevusuna doktorunuza gittiğinizde doktorunuz nasıl muane etti nelere baktı çatalda mı baktı yoksa sedyede mi ona göre hazırlıklı gidim 😊
Normal doğum yapan anneler🙋♀️
bana çataldan bakmıştı birazcık farklı bakıyorlar normal için uygun musun değil misin diye iki defa alttan muayne etmişti ondan sonra doğurmuştum zatwn 😀
Guzelyuvam yok yok doğurduktan sonra 1 ay geçtikten sonra muaneye gel diyo ya Dr. Nasıl muane etti neye baktı😂
- Düzenlendi
Ask_hosmus catalda baktı ayaklarınızı yana koyuyosunuz yıne 😂💁🏻♀️
once ultrasonla baktı daha sonra demır bısey var adını bılmıyorum 💁🏻♀️Jel doktu onunla ayırdı baktı bı de pamuklu cubukla ıcınden ornek aldı 💁🏻♀️Bes dk surdu
Ask_hosmus bugün 39 da muayene etti eliyle baya bı içeri ittirdi ben zorlandım ama sanırım kendimi çok kastım daha rahat olsam böyle olmazdı beklemiyordum muayene etmesini
Ask_hosmus Ben 40 muanesine değilde 1 haftalıkken çağırmıştı oda alttan sadece dikişlerle baktı iyi dedi gönderdi. Daha da gitmemiştim
Ask_hosmus 40 randevusu dediğin doğumdan 10 gün sonra gidiliyor sadece onda da sadece ışıkla dikişler varsa ona bakıyor… Ben gittim ilk ultrasonda baktı sonra çatala geçtim dikişlerim olduğu için el bile sürmeden sadece baktı dikişlere ve kalktım bi sıkıntı yaşanmıyor yani tedirgin olma
Ask_hosmus 40 haftayı göremedik ki ama ben her türlü hep hazırlıklı gittim heran ne olur ne olmaz diye
Ask_hosmus heeeee 😅😅😅😅 Bana sekreter soyun çatala çık dedi ben utandığım için doktoru bekledim çıkmadım erkekti perdeyi açtı dedi sıkıntın var mı akıntı vesaire iltihap yok dedim tamam gerek yok muayene dedi hiç bakmadı
Ask_hosmus çatalda bakıyor cnm
Ask_hosmus çatalda muayene etti 4 cm açılmam olduğu için yatış verdiler
2-prensesannesiii dikişler kendi mi düşüyor görüyor muyuz
Ask_hosmus 40 degıl de benı doktorum dogumdan 10 gun sonra cagırmıstı o da dikislere bakmak ıcındı catalda bakmıstı bakımını ıyı yapmışsın demıstı bu kadardı sadece
EsilaErtugrul kaçıncı haftada 4 cm açıklık vardı ve suni sancı mı verdiler sonra
sehri_hzr Evet kendi kendine düşüyor zaten kaşıntı basliyor kaşıntı bittiğinde dikişte düşüyor 😂
- Düzenlendi
Ask_hosmus lohusaligin 10.günü ustten ve alttan ultrosonla rahimde bi anormallik var mi yok mu ona bakti ve ic tarafa bi alet koydu acilmasi için vajinanin ic duvarlarina bakti son olarakta distan dikislere bakti doktor
2-prensesannesiii 😂ay inşallah böyle acıyor kaşınıyor ama düşeceğe de benzemiyor peki biz görüyor muyuz düştüğünü eiryor mu yoksa
sehri_hzr Ben bir iki tane görmüştüm pedime gelmişti 🙈
Gull_94 acıyo mu yaa 😂