Selcan43 32+6 haftalığım ve çok kilo aldım verebilirmiyim bu kiloları çok stresliyim inşallah tek değilimdir 😞
a_burcu_bur Selcan43 fazladan kastınız ne kadar bilmiyorum da 20 kilo alanın verdiğini biliyorum. Verilir inşallah 🙏🏻☺️
MamedovaAyten Benim eltim hamileliğinde 40 kg almıştı hastaneden çıkınca 20si gitti şimdi normal koda😂❤️
bukbuk_bjk MamedovaAyten 40 kilo mu insan kendine bunu nasıl yapar çok şaşırdım hamile olmak dünyaları yemek değildir cidden 40 a takıldım😅
mrveknblt MamedovaAyten 40 mı ? Nasıl almış o kadar kiloyu nasıl 20si hastaneden çıkınca gitmiş enteresan 😅
Ozge2805 bukbuk_bjk vallaha ya şöyle 30,40 kilo alanlar ben 8 kiloda çakıldım kaldım dünyaları yemek gerekiyor heralde okadar kilo almak için 20 kilo bile baya uzak bana
iremakar35 Selcan43 doğum yapalı 14 gün oldu 10 kilom gitti bile o yüzden en son dert edeceğiniz şey kilo olsun 😊
Fidanaaa 59 hamile kaldım 22 hafta 63 kiloyum(( yemek yiyemedim hiç normal daha yeni başlıyorum az az yemeye
Semy Selcan43 hareketsizseniz yürüyüş yapmaya çalışın , bol su tüketin. Ve en önemlisi moralinizi bozmayın bunlar gidici kilolar 🌸