melekkizim_00 Kızlar akşama şöyle basit mi basit ve gebeliğinizin tiksinme dönemlerinizde yaptığınız yemekler neler 😓😓
minimalannee melekkizim_00 bol bol kısır yedim özellikle, taze fasülye, yoğurtlu kabak, bamya, ayran aşı çorbası beni bunlar rahatlattı..
-Arya- melekkizim_00 Taze fasulye yaptım barbunyalı hem kolay hem lezzetli 😂 Yanına da şehriyeli bulgur pilavı
minimalannee melekkizim_00 evet insan kendi yaptığı yemekleri yiyemiyor o dönemde 🤦🏻♀️bulantı döneminde bende ailemin yanında atlattım Allahtan artık kendim yapıp yiyebiliyorum
melekkizim_00 minimalannee ouuf ailemden çok uzaktayım 😔 kayınvalidemlerde maalesef köyde biraz olsun bugün vanım mercimek köftesi istedi ama yapamam 😓
Gizemin-minnakI @Yagmuur-ben sadece sebze yapabiliyordum . Ya da kuru bakliyat. Et ve tavuklu şeylere tahammülüm yok. Soğan da aynı şekilde benim için . Bazen çok zorlamıyorum . Nefesimi tutarak soğan doğradığımı biliyorum 😂
melekkizim_00 Gizemin-minnakI evet ve sorun şu sogansızda yemek olmuyor bende şaştım kaldım vallahi 🤷♀️😓
minimalannee melekkizim_00 yaa çok üzülüyorum böyle olunca keşke yakınımda olsaydınız yapıp getirirdim 🤦🏻♀️
melekkizim_00 ecemsmom valla benimde yaparken yarısında midem bulaşmasından korktuğumdan basına gelemiyorum
Zeyyyn melekkizim_00 yogurt çorbası Şehriye çorbası etden tiksindim için tavuklu bişeyler yapardım birde çok karışık yogurtlu
Gizemin-minnakI @melekkizim_00 kayınvaliden le annen yapsın dicektim . Ama uzaktalaemış. Şu satılan doğranmış soğanlar oluyor yaa . Biraz düZelene kadar onlarla idare et . Mercimek köftesi halin varsa yaparsın aslında az bir şey . Ayranla o yeter işte . Valla bende öyleyim. Yeni yeni düzeliyorum . Çok kendini sıkma. . Bende uzun süre yemek yapamadım .
NurCeren00 melekkizim_00 ay yumurtasız melemen diyorum ben ama yer yemeğin temeli aslında. Soğan + biber + domates sırayla pişiriyorum, ekmek bana bana gidiyo. Bu sadece kendime tabi 😂