Almis 38+5 bugün kontrol vardi morelim çok bozuk bebek 3700 olmuş hiç açılma yok kafası kanaldada değil bu çocuk doğana kadar kaç kg olur nasıl doğar şaşırdım geldim moral bozukluğundan yattım uyudum 1 haftada 640 gram alması çok değilmi anlamadım gitti
Mihriban_27 Almis maşallah güzel almış ama sorun olur mu ki doktor bişey demedi mi bide yendiğimiz hep yarıyor sanıyor çocuklar son ana kadar kanala girebiliyormus moralini bozma zaten her zaman kilosu tutmuyor bende 39 da gittim 3100 dedi bakalım
Nejla_6344 Almis bana da doktor demişti iri bebek doğuramazsın kilosu fazla bebek doğdu 400 gr eksik doğdu inanma sen kilosuna değişiklik olabilir 😊
MinikMucizem23 Almis Ayy canım aynı 38+3 de 3500 geldi doktor 2 hafta daha beklerse kilo alabilir dedi Çatımın ön kısmıda basıkmış biraz doktor bana bıraktı normalde sezeryana da dönebilir dedi pazartesi tekrar gideceğim 39+3 de ona göre karar alacağım kilosuna göre çok kararsız kaldım 🥺
babymert061 Almis bende de aynu sey olmustu hatta doktora nasil olur dedim o da kilo dogru cikmaz ultrasobda boyuna gore hesaplaniyor dedi. Yani orada oyle cikti diye bebeginiz o kiloda olmuyor sadece boya gore kilo cikiyor bidahaki kontrolde daha asagi bir kilo bile cikabilir bende ole oldu
Almis Mihriban_27 dediki 200-300 gram eksik olabilir o yüzden endişeli değilim dedi bazen tutmayabiliyormuş
MinikMucizem23 Almis benim 36 da 2900 dü 38 de 3500 olmuş nasıl almış bu kadar dedim moralim çok bozuldu bir haftadır stres içersindeyim napayım diye 😞
Eylem_kaya07 39+4 bizde son 3 ❣️ ama bebek gelmiyor daha kanala bile girmemiş baş geliş kanala yakın ama Kanal da değil arada bir yalancı sancılar bel ağrısı ishal dışında şimdilik belirti yok
Mihriban_27 Eylem_kaya07 Benim kanalda AMa başka belirti yok bide son 2 gündür yalancı sancım fazla var bide bebek çok kasılıyor merdiven çıkıp inseniz aslında yürüyüş bide iyi gelir
Eylem_kaya07 Mihriban_27 merdiven çıkamıyorum apartmanda tartıştik 3 katlı zaten apartman 2 . Katla tartıştık bizde 3. Kattayiz ama yürüyüş yapıyorum akşamları. Gündüz de hareket halindeyim hep sıkılıyorum temizlik yapıyorum hep
Mihriban_27 Eylem_kaya07 anladım odamiyi olur diyorlar sürekli ayakta dik durmakta çocuğun kanala inmesinde yardımcı olur inşallah bir an önce sizinde iner kanala 🙏
Eylem_kaya07 Mihriban_27 İnşallah iner ya dün doktor kanala yakın baş geliş dedi pazar günü kontrol e gel acile dedi
anne17 Snmlhn0 bizde 39+1 iz ama ne sancı ne bir belirti hiçbi şey yok başı aşağıda ama kanalda değil dedi doktorum ve kız bebeek bekliyoruz bizimki de nazlı olcak sanırım gelmeye hiiç niyeti yok 😅🙈