Njyn Kızlar merhaba oksopar ve coraspirin kullanıyorum gebeliğin kaçıncı haftasına kadar kullanırım sizce daha doktorla görüşmedim siz kaç haftaya kadar kullanmaya devam ettiniz,? Şimideden teşekkür ederim 🌸
Nslhnasya Njyn merhaba bende ikisini kullanıyorum 34 35 haftada coraspin keseriz demişti iğne doğumdan birgün önce biraktiriyor ilk hamileligimdede böyle olmuştu
Esrujj Njyn 32. Haftamda coraspini kestik şu an sadece iğne vuruluyorum sezeryan olursa 1 gün önceden bırakacağım normal olursa nasıl olacak bilmiyorum
Hatice017 Njyn 6 haftalık hamileyken başladım doktorum doğuma kadar kulanicagimi söyledi şimdi 28+2 haftalık hamileyim 🤰
Fatma-khrmn38 Canım bende 12+5 teyim tedaviye başladığım günden beri kullanıyorum doğuma kadar da kullanacağımı söyledi doktorum
Sevgi_kuscu123456 9+4haftalığım bende 2 sin kulanıyorum 35 haftaya kadar dedi bana rabim bizleri bebişleri korusun inşallah
Sevgi_kuscu123456 Minnakkurabiyeveannesi27 benim.1 ölü doğum oldu 8 ay önce sonra hamile kaldım doktor gerek görüp verdi cnm