Firdess 17+4 hamileyim. Mide bulantım ve kusmam çoktu başta 7 kilo verdim. Geçmişti bulantılarım ve kusmam şimdi tekrar başladı başına gelen var mı
aasenamerve Firdess son günlerde biraz yoruldunuz mu otobüse binme biraz virajlı yola gitme gün içinde çok ayakta durma gibi şeyler tekrar tetikliyor ben de de 1-2 hafta geçmişti sonra bi ara yoruldum tekrar başlamıştı ama o da geçti şükür
alparslanliva Firdess ben ben ben aynıyız senle 😓 dünden önce ki gün mahvoldum iyileştim sandım bi an durunca dikkat et canım üşütüyo da olabilirsin ayaklarını sıcak tut 💞
Aysegull33 Firdess aynısı banada oldu canım. Şuan16. Haftadayim. 2 haftadir ne bulanti ne kusma yaşıyordum. Cok guzel yemeye basladim derken 3 gündur gene bulantilarim başladı 😔
Firdess aasenamerve Evet biraz oldu yorgunluk ondan mı dersiniz. Herşeyden tiksinir oldum bişey yerken acaba midem bulanır mı diye düşünerek yiyorum
aasenamerve Firdess benim şimdi 29 haftam bitmek üzere hala biraz yorulunca ertesi gün baş dönmesi bulantı yaşıyorum. Bazıları en ufak bulantı çekmeden geçiriyor gebeliği ama demekki biz tam olarak hiç atlatamicaz. Dinlenmeye bakın 😊
Firdess Ay maşallah 😊. Ben hep kız hissettim en baştan beri ama doktorumuz 13.gaftadan beri erkek dedi kesin olarak 😊
alparslanliva Firdess bende hep erkek hissettim eşimde öyle gidince şok olduk bizim kız nazlı teyzesi 13 de göstermedi kendini 15+5 te öğrendik 😊😊
burcuburcu Kızlar bende öyleydim 13. Haftada rahatladım çok azaldı bulantım 2 hafta rahattım 16. Haftaya girdiğim gün yine kusmaya başladım bir hafta öyle geçirdim 17. Haftaya girdiğim gün geçti işte bebişin neresi gelişiyosa o haftalarda etkiliyo bizi
yagmurruzgar Merhaba ben ikinci hamileliğin ilk oğluma doğuma gittiğim güne kadar kuşum. Şimdi daha çok yeni 5+6 günü ama çok midem bulanıyor ne yisem çıkarıyorum inş. Bunda geçer
Firdess aasenamerve çalışıyorum bide işten 5te çıkıyorum eve kendimi zor atıyorum hemen yemek yiyim uyumak istiyorum saat 9 görmüyorum bile bazen 😊
aasenamerve Firdess oo çalışıyorsanız işiniz zor sık sık uzanıp ayaklarınızı kaldırsanız daha rahatlarsınız diye düşünüyorum ama yapcak bişey yok Allah yardımcınız olsun doğduktan sonra hiç çekmemiş gibi olursunuz bu bulantıları 😊