Mel2 Beyzamutluu bende gecen hafta hastanede yattım 1 gün kesilince kanamam gönderdiler eve gittim yine başladı sonra 2 gün kesildi bugun sürekli durmadan kanıyor iğnede oluyorum ağızdanda progesteran kullanıyorum delirmek üzeriyim
Beyzamutluu Mel2 tekrar doktora gidin tekrar iğne falan yapsınlar durdurmak için . Kanama ile evde beklemeyin
Beyzamutluu Mel2 iğneden sonra da hemen pat diye kesilmiyor ertesi güne doğru kesiliyor genelde sanırım. Bebek iyiyse sıkıntı yapmayın inşallah durur kanamaniz
Ley-24 2 farklı iğne oluyordum fitil kullanıyordum yinede kanamam olurdu 16 haftada bitti . Bebeğimde oldukça sağlıklı simdi 20 haftadayiz çok şükür bidaha olmadı bebeğiniz sağlıklıysa kanamalarda gecicek sabredin Allah yardımcınız olsun
Mel2 Ley-24 17+4 üm her hafta 1 kez progesteran iğne ve progesteran fitil alıyorum 1 aydır sadece tuvalete kalkıyorum sorun yok diyolar ama insan korkuyor
Ley-24 Mel2 tabiii bende öyle simdi 20 olduk hala her tuvalete gittiğimde korkarım. Korkular bitmiyor şimdide oynamaya başladı bigun oynamasa korkuyorum bitmiyor yani