gazetecianne Ben günde iki çay bardağı falan içiyorum siz neler içiyorsunuz kola falan içiyor musunuz ben 10 günde bir içiyorum kolayı
Laodike gazetecianne ilk aylarda 2 bardak açık çay içiyordum. Şekerim çıktığı için ztn kola gazoz içemiyorum. Son ayda olduğum için açık çayı 4 bardağa kadar içiyorum.
Minaminisi gazetecianne ben normalde 1 demlik çayı tek başıma içerim, o yüzden demir eksikliği anemesi var. Kan anemisi de var gerçi. Ama gebelikten beri çok şükür 2 bardaktn fazla içemiyorum. Arada çok istersem gazoz içiyorum abartmadan. Bide kramplarım başladığı için hergün maden suyu içiyorum. Maden suyu içinde kramplarım olmuyor. Kahve çok istiyorum ama içmiyorum tansiyon sıkıntım var. Öyle yani 😊
hamisanne_63 SahraKubra ice tea bayılıyorum yaa bu hamilelikte öyle düşdüm ki ona her markete girişimde hemen onu alıyorum özellikle de şeftalili olanı 😌
SahraKubra gazetecianne ya ben evde tekim tek başıma çay yapıp içesim gelmiyor kahvaltı bile yapasım gelmiyor ama haftaya anneme gidicem orada çay kahve falan içerim artık 😂😂😂
Umbilik Başlarda hiç Türk kahvesi içmedim, 2 çay bardağı açık çay içiyordum. 7.aydan sonra akşamları da çay içmeye başladım, günlük bir fincan kahve de içiyorum.
Gizemin-minnakI @gazetecianne sabah kahvaltıda 2 bardak içiyorum çayı . Kola içmiyorum . Ev yapımı meyve suyu içiyorum . Kolayı bi iki kere çok canım çekince 2 3 yudum içtim .
Crn_32 Minaminisi geçmiş olsun canım dikkat et o tansiyon sıkıntısı malesef bendede var maf etti beni
Umayyy Minaminisi su kan anemisi derdi bende de var yillardir kan ilaci iciyorum donem donem toparlayamadik bir turlu 🤦 ayni sekilde bir demligi icerdim bebis dogunca yine devam😂 bu kan konusunda napicaz acaba ya🤦
Zeyyyn gazetecianne cips ti kolaydı filan vs bazen haftada bir bazende 2 3 gün bazen 1 ay içmedim oluyor ne kadar durdurabilirsem nefsimi 🤣
FusunF gazetecianne ben çayı nadir bir bardak içiyorum arada yanı kola zaten hiç içmiyorum normalde de sevmezdim Zaten su ayran falan içiyorum ben 😂
Minaminisi Umayyy ben 6 ayda bir ferinject alıyorum damar yolundan. 6 ay idare ediyo sonra hastanelik oluyorum. Bide ben vejeteryanım, onunda etkisi var bende. Damar yolu ilaç almasam halim fena benim.
Crn_32 gazetecianne cayla pek aram yok benim canım hamile kalmadan öncede cok icmezdim en cok ictigim şey sade soda Elmalı soda tabi hamilelikte cok aşırıya kacmıyorum günde bitane soda iciyorum arada ayran iciyorum
birtanesi gazetecianne çayı kararttım 🤣🤣 2 hamileliğimde de olduğu gibi 🤣🤭. Sadece günde bir bardak türk kahvesi içiyorum oda mide yanmasına iyi geldiği için🌺😋😋
Leylaakcay @gazetecianne sabah kahvaltıyla 1 büyük bardak Akşam da eşimle 2 ya da 3 bardak Kola da nadir 😂🙈
sweetbaby1 gazetecianne kahvaltıda çaya dayanamıyorum 2 bazen 3 bardak iciyorum 🤭 kahve cok sık tüketmiyorum arada bir fincan iciyorum. Kola icmiyorum ama eşim yanımda içtiği zaman dayanamıyorum bir yudum alıyorum.. içmemek cok daha iyi aslında ama alıskanlıklarımızdan vazgeçmek cok zor 😣