saideeeee bu arada sezaryende 2 gün yatırıyolar benim kanamam çok olmuş ameliyatta bugün taburcu olucaktım normalde tedbir amaçlı bugünde burdayım bi aksilik olmazsa yarın çıkıcaz inşallah ona göre yanınızda yedek kıyafet bez mutlaka götürün
Kbrsnr28 saideeeee merhaba odayı evden getirdiğimiz suslerle susleyebiliyormuyuz peki izin veriyorlar mı
ftyozyuceer saideeeee şuan gerçekten çok korktum ilk doğumum özeldi böyle bişey olmadı hiç sıkıntıda çekmedim doğurana kadar bu kafama takılır artık
Kubra_123k Ben bugün gittim 38+3 üm biraz rahatsızlandım ama bana yatak yok yatış olursa şevket yılmaza gitceksin dediler yatış yapmadılar bişey olursa oraya git dediler 😢
saideeeee Kubra_123k aa çok doğum oluyo ama gerçekten ben beklerken saat 10 buçuktan 1 e kadar yatışı yapılmış 3 kişi doğum yaptı bugün servise kaç kişi yattı Allah bilir
Dunyabebek Kubra_123k saideeeee Doğum başladığı gibi mi gittiniz? Kontrollere de oraya mi gidiyordunuz? Bende Bursa şehir hastanesi nde doğum yapmak istiyorum. Ama son dakika gidip yatak yok vs denmesinden korkuyorum. Yorumlarda bir kişiye öyle denmiş herlade. Endişe ettim şuan
yagizinannesii Rukiyemrv Memik bey o kadar değişik bir doktor ki. İlk düşüğümde acile gittim tesadüfen nöbetçi o varmış. Bebeğime ultrasonla bile bakmadı ya düşük yapıyorsun geçmiş olsun dedi. Ben ağlamaya başlayınca bırak düşsün ne üzülüyorsun yaşın genç tekrar yaparsın tarzında konuştu. Gerçekten değişik. Onlar için basit bişey olabilir fakat karşısındakine söylenmeyecek sözler.
ftyozyuceer Burcuscl bişey daha merak ediyorum refakatçi haricinde Doğum çıkışına eşleri alıyorlar mı
Burcuscl ftyozyuceer sadece ziyaret saatinde bir kişi eşiniz veya artık kim olursa o da kısıtlı dakikalar🥲 pandemiden dolayı sanırım kuralları çok sıkıydı
ftyozyuceer Burcuscl - Burcuscl teşekkür ederim umarım orda Doğum yapmak pişmanlık olmaz Allahım yardımcımız olsun
Burcuscl ftyozyuceer ben pişman değilim açıkçası iyiydi sadece ziyaretçi kısıtlaması kötüydü ama sırf onun için özele gidio orda dolum yapsam en az 6 bin verecektim o parayla da bebeğime oda yaptım 😊
ftyozyuceer Burcuscl çok güzel düşünmüşsünüz bende aynı düşüncedeyim ve ikinci doğumum şehir hastanesinde olacak kısmetse. Siz kurtardınız darısı bekleyenlere ☺️ Allah analı babalı büyütsün 🤲🏻