BgmNhr Merhaba vajinamda şiddetli yanma var 29 haftalık hamileyim bir kaç gündür hafif hafifti elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım ama bu gece fazlalaştı şimdi uyutmayacak kadar yanma var 😔😔😔😔
Zeynepnurr BgmNhr canım enfeksiyon olabilir bende şuan kaşınma acıma var doktora gittim enfeksiyon var biraz dedi fitil verdi onu kullanıyorum. Öyle sinir bozucu bişey ki bacaklarım ayrık yatıyorum acıyo diye
minikane21 BgmNhr vajinal.enfeksiyon olmuş canım malum hem sıcak havalar hemde gebeliğin getirdiği zorluklar. Ben de günde 3 lt su içmeme rağmen olmuştu. Bi ilaç kullandım geçti sonra tekrar etti bu defa belirti vermedi ama idrarda çıktı. Ilaç kullanmadım eczaneden intim yıkama aldim doktoruma danışıp onunla her banyoda yıkıyorum dıştan ne kaşıntı ne bise çok şükür geçti hepsi
BgmNhr Zeynepnurr affedersin bende yanmadan bacaklarım ayrık vantilatör karşısında yatmaya çalışıyorum ☹️☹️☹️ Ama hem korku hem acı hemde gece bi anda yoğunlaşınca korktum açıkçası
BgmNhr Zeynepnurr 3.5 lt su içiyorum ev yapımı yoğurt yiyorum kefir içiyorum elimden gelen herşeyi yapıyorum sabahı beklemem lazım Buda beni telaşlandırıyor uyutmuyor birşey olursa diye ☹️
gokcekocyigit07 Mutlaka doktora görün gebelikte enfeksiyon, mantar vs. riskli olabilir, çok geçmiş olsun.
BgmNhr gokcekocyigit07 gerçekten çok zor herşeye takılıp bütün gece internette araştırma yapmaktan uykularım kaçıyor yarın sabahı beklemek zorundayım sanırım artık sabahlıcaz demektir ☹️
Zeynepnurr BgmNhr hamilelikte olabiliyomuş bu tarz şeyler çok stres yapma yarın doktora git ama bi ilaç filan verir ilerlememesi içinn
gokcekocyigit07 BgmNhr İnternete güvenme, her gebelik her bebek her anne farklı. Çok zor durumda isen acile de gidebilirsin, ama madem sabah gideceksin yat dinlen, stres yapma 👍
Miase BgmNhr aynı şeyleri yaşadım ayaklarına çorap giy beline kadar bişey ört başına su koy sürekli onu iç WC ye gittikçe rahatlıcaksın 🙂 aynılarını yaşadım sabahı beklerken uyuya kalmışım ☺️ Uyanınca doktoru aradım tarif ettim ilaç yazdı toz kaşelerden onu içince geçti
BgmNhr gokcekocyigit07 evet malesef öyle yapıcam inş ilerlememiştir büyük birşey değildir hemencecik geçer diyelim 😔teşekkür ederim ilginiz için ☺️
BgmNhr Zeynepnurr mutlaka şimdi idrar kültürü vs isteyecek zaten sonra ilaç verecek sanırım da şimdi uyutsa beni bu yanma keşke uyucam Uyutmuyor işte 😔 teşekkür ederim ☺️
BgmNhr minikane21 hep bir sorun çıkıyor malesef 😔😔 bakalım sabah ne diyecek inş çok ilerlememiştir herşeyde hemen doktora gitmek istemediğim için evde kendi yöntemleri mi denedim 2 gündür ama düzelen bişi olmadı 😔 mecbur artık gidicez
minikane21 BgmNhr enfeksiyon riskli bi durum doktorunla görüş ve intim yıkamayı sor izin verirse kullan cok faydali
BgmNhr Miase bende şimdi idrar vericem doktora geldim doktorum illa idrar ver dedi bekleyip bakalım. Dedi