Annenaz Derya2867 aynen doktor neler yaptı yan yattım öksürdüm yürüdüm çikolata da yemiştim giderken pozisyon bile değiştirmedi 😂😂 ben de yüzünü detaylıda göreceğim artık
22Hndn22 Sevbebek bugün 12.haftamız doluyor.yarın gidicez doktora bakalım tahmini ne olucak.yazarım buraya 🎈
Serra12 Rozlor benimde 2 kere düşüğüm oldu sağlıklı olsunlarda gerisi boş .doktorum bana belki erkek bebeklerin düşüyordur dedi hep aklımda o yüzden kayıplarım aklımda hep soru işareti.hakkımızda hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucaklayalım🤲
rumeysakaplan meri1 Özel hastaneyse belli olur doktor hemen söyledi bizimkini 12+6 haftalıkken bir oğlum olacağını öğrendim
meri1 rumeysakaplan özele gidiyorum ilk hamileliğim çok heyecanlıyım hayırlısı olsun benimki de belli olur inşalah
Nergiz002 Kizlarr ilk hamileliyiniz nasildi? Cinsiyyet tahminleri nelerdi ben simdi 6 haftamdayim cinsiyyet tahminlerinde neler yiyordunuz ve dogru ciktimi?
TugbaMina Nergiz002 ilk bebeğimde hep turşu ve yeşil erik istedi canım mide bulantımda vardı kızım oldu 2. Bebeğime hamileyim henüz 10 haftalık aşırı derecede tatlı istiyor canım birde mide bulantım yok bunda bakalım hayırlısı 🥰
runigves BBeyzaB doktorum 100de 100 diyemesemde erkeğe benziyor pipi gördüm ama daha küçük dedi. 6 eylülde detaylı ulturasonum var inşallah o zaman kesinleşicek. Erkek bebiş geliyor 😊 3 buçuk yaşında kızım var. Şu an 17 hafta 4 günüm ❤
cckzylcn_21 Sumeyye15_3 hahahaha çok iyi ben ilk gebeligimdeki hayatım boyunca yediğim eriģin belki daha fazlasını oğlumda yedim. Şimdi ise gene hamileyim 21 haftalık ama herşeyi yiyom cinsiyeti belli değil 😊
rumeysakaplan meri1 Kaç haftalık acaba özelde 12 haftada tahmin ediyorlar erkek bebek kendini daha erken belli ediyor doktor bana 12+6 erkek dedi ben inanamadım 16 haftada gittim net erkek dedi saflıkla gelsin 🙏🏻
meri1 rumeysakaplan amin 😇şuan 10+6 haftalık benim merak ediyorum cinsiyetini belli olur o zaman gittiğimde
22Hndn22 rumeysakaplan yarın doktora gidicez ve 12 haftamız doldu.v doktor Cumartesi söylicem dedi ama bana herkes kız erken gösterir diyorlar 😕
Ozgrrr rumeysakaplan bana 12 de çıkıntı var dedi 17 de kız geliyor dddi şaşırdım bnmde kızım var erkek olacak diye mutlu olmuştum ama en önemlisi sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olsun öyle gelsin detaylıyi bekliyorum bnde
071321 Aysell88 ne güzel güle güle büyüt ben o laf sokanların arasında kalıp 3. Oğlanı doğrucam psikolojimi bozdular😤
Aysell88 071321 valla çatlasınlar ama ben erkek olsada valla bir tüyünü vermem dedim o koz erkek ayrımı yok bende sonuçta iki oğlumu da 10 kıza değişmem 🥰