Afracim Prensesiminyolculugu inşallah ya vıcut kendini doğuma haZırlıyır diye kendimi avutuyorum bende 😂
Prensesiminyolculugu Afracim sen doktora sorunca buraya bizede söyle ama mutlaka sor normale dönüyor değil mi diye bak bu kısım önemli 😅😂
Afracim isimsiz1i belkide büyümemiştir sizinki göbek büyüdüğü için küçük görünmeye başlamıştır size 😎
Erol Afracim doğum yapmış bir anne olarak söylüyorum evet çok büyüyor dogumdan sonra öyle kalmıyor hatta cok yumuşak oluyor dogum yapınca gecıyor
Afracim Erol yaaaa inanılmaz rahatladım şu an 🙈🙈😂 ya geçmezse diye dudak küçültme ameliyatları bile araştırmaya başlamıştım vallahi 😂
Zeyyyn Afracim büyüdü valla ben göremedim için pek anlamadım ağda yaptırdım tahriş olduydu eşime çok kötü oldumu diye gösterirken o dedi yoksa anlamazdım ağda dokunmuş herhalde sana dedi 🤣
Afracim Zeyyyn ah bu eşlerin bizden çektikleri 😂 bende ona gösterdim normal değil değişmiş mi bu diye 😅
Afracim isimsiz1i ya en sıkıntılısı da o zaten bi kaç hafta daha geçse benim hiç ulaşamayacağım göbekten vallahi 🙈