Afracim Kızlar hamileliğinizde vajinanın dudakları sizde de büyüdü mü ya? Yoksa bu ciddi bi durum mu doktora gitmem gerekir mi haftaya kontrolüm
Afracim Deletedmom93428 ceylan_34 YrtswnArkn yani ne zamandır aklımda aslında ama son bi haftadır daha belirgin hale geldi ya anlayamadım neden böyle olduğunu enfeksiyon olduğunu sandım ilk acaba ondan mı dedim ama idrarda yanma yok akıntı yok sadece şişlik var
Afracim Gul-42 ya koyulaştıydınız duymuştum o yüzden ona çok takılmadım ama şiştiğini hiç duymamıştım açıkçası 😅
YrtswnArkn Afracim bende de durum aynı her şey normal ama sanki orası kilo almış mi gibi mi desem değişik doktora sorsam güler mi ki diye düşündüm bende 😃
Prensesiminyolculugu Afracim yaa bende geçen fark ettim görmüyordum hiç göbekten tanıyamadım resmen nasıl sis sis olmuş demekki normal bir durum dedim üstünde durmadım ama tuhaf gelmedi değil 😅
Afracim Prensesiminyolculugu ay bende öyle işte göbekten görmüyorum orayı 😂 bi gün bi baktım tanıyamadım bu ben değilim ki diye aynaya bakıp bağıran feriha gibiydim 😂😂😂
Prensesiminyolculugu Afracim yaa inanamayip tekrar tekrar baktım nasıl çirkin olmuş 😅😅 tobee yaa 😂 inşallah düzelir😅🤦
isimsiz1i Afracim karnımdan mı küçük görüyom aceba😂😂😂 bende bişe değişmedi bi göbeğim büyüyor oda ikizler diye😂😂
Afracim Prensesiminyolculugu inşallah ya vıcut kendini doğuma haZırlıyır diye kendimi avutuyorum bende 😂
Seda_nrr Afracim ya ben göbekten ordan bi haber yaşıyorum 😂😂 ağdacı benden çok görüyodur 😂 siz nasıl görüyorsunuz 😂
Afracim isimsiz1i belkide büyümemiştir sizinki göbek büyüdüğü için küçük görünmeye başlamıştır size 😎
Dilanurr Afracim bende sadece bende oldu saniyodumm ama normalmis canimm ablama sordum ogrendim 🤣 baya sisiyoo