minigimiz Dünden beri kanamam devam edıyor iğne hap kullandım ama sancım durmadı ya acile gitsem mi bilmiyorum adet sancısı gibi kese aşagıdaymış düşük mü yapıyorum acaba
Dilaraeslem minigimiz hala düşünüyormusunuz tabiki acile gidin müdahale etsinler teyzemde dizim gibi olmuştu serum takmışlardı iğne vurmuşlardı acile gidin ölmesini beklemeyin
whitedream minigimiz adet sancısından daha fazla oluyo düşük ağrısı sakın kalkmayın tuvalet dışında azalma yoksa doktora gidin tekrardan ihmal etmeyin
kadifemsii minigimiz peki dünden beri demişsiniz dün doktora gittiyseniz şuan gitmeyin artarsa gidin ama gitmediyseniz ihmal etmeyin progestanı düzenli olarak kullanın ve tavsiyem fitil olarak alın
minigimiz kadifemsii bugun gittim kese asagıda dedi düşük olabilir dedi iğne vurdum hap kullandım uzanıyorum ara ara sancı oluyor
kadifemsii minigimiz hiç sıkıntı yapma daha çok küçükmüş bu dönemlerde kanama çok sık görülüyor kesenin büyümedi bile kanamaya yol açıyor sen düşün gerisini hep uzan dinlen ilaçlarını düzenli kullan ve tavsiyem duş alma bi süre inşallah bebeğin seninle kalır sağlıkla kavuşursun
Edo Eğer kanamanız ve ağrınız artarsa doktorunuzla iletişime geçin, inşallah bebiş sağlıklı bir şekilde seninle kalmaya devam eder
kadifemsii minigimiz yani inşallah gönlünce olur . Benimde ilk hamileliğim 6. Haftada düşükle sonuçlandı sonra bi kızım oldu. O zaman doktorum hasarlı gebelikler düşükle sonuçlanır demişti yani düşük yapmasaydın çok yüksek bi ihtimalle hasta bir bebek olacaktı demişti ne gelirse Allah’tan dedim kalp atımını duysaydım çok daha fazla üzülürdüm . Sizde sonuca üzülmeyin ne gelirse Allah’tan inşallah sorunsuz atlatırsınız