Deletedmom202 Ağrı dan ellerimi kapatamıyorum özellikle sabahları çok şiddetli oluyor ayaklarımın üzerine basamıyorum oda özellikle sabahları çok şiddetli oluyor ne yapacağımı bilemedim çok acıyor bunu yaşayan var mı hamileliğinde
deletedmom351 Deletedmom202 Canım ben çok yaşadım doktor karpal tünel sendromu dedi endişe edecek bir şey değil ama hamilelikte olurmuş böyle el ayak ağrıları 4 ay kadar yaşadım
MerrefSelukzcan Deletedmom202 aynı durumdayım el ayaklar çok fena ağırıyor ben 37 35 de başladı 1haftafır sağ elim hep uyuşuk hep ağrı var dayanamıyorum.sabah sanki beni biri dövmüş heryerim ağrıyor 😞doktor son ay normal dedi
CansuDemir Deletedmom202 aynen saatlerce yürümüş ve hamur yoğurmuş gibi el ayak ağrısı bende de var.El ve ayaklarım çok şii durmuyor ama 36dan 38 e çıktı ayağım.Yüzüklerin de hiç biri de olmayınca ahanda başladık dedim 😂
Melos Deletedmom202 magnezyum eksikliğinden oluyor karpal tünel sendromu. Suya karıştırılan magnezyum kullandım ama maalesef ilaç da olsa etki etmedi bana 🙁
Aysenaz Aynı dert bende de var arkadaşım elim ayağım sis yere basarken sanki diken batıyor ayaklarima ağlıcak durumdayim
Marpling Deletedmom202 evet ben yasadım sıcak ve ödem diye düşündüm.doktorum görunce kalp damara gönderdi damarlarda genişleme çıktı varis olmamasıniçin çorap verdı.agrıların gecer dedi.bir görünün isteeseniz
Ozlmdz Deletedmom202 bende aynisi oluyordu son haftalarda artik parmaklari hissetmiyordum bile ama bende ödem vardi doktor ondan kaynaklı dedi
1987gokce Deletedmom202 37 haftaligim ellerim ayaklarım aynen dediğin gibi. Eklemlerim ağrıyor kapatmak mümkün değil ellerimi 😣
Didemalkanendik 34 haftadayım dediklerinin aynısını yasıyrum hatta yeni uyandım suanda msjı bile zor yazıyorum gece 3-4 kez kalkıp ayaklarımı soğuk suya sokuyorum ama nafile her sabah aynı
AyaYlmazYldrm 30 haftalik hamileyim elim ayagim sis sag elimi killanamiyorum desem yeridir bicak tutamuyorum uyusuk ve agri genellikle gce uyutmuyor
Heather Deletedmom202 bende öyleyim, kan ve idrar tahlili verdim az önce. Doktora söyledimde. Bilmiyorum sebebini ödemden oluyor olabilir sanırım.
Deletedmom202 Heather bende kan ve idrar tahlili verdim gittiğimde bakalım söylücek magnezyum verdi birde